Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under november 2012

Av Evelina - 20 november 2012 08:54

Ojdå, jag glömde visst bort att blogga igår! Men ja, inte gör väl de särskilt mkt heller! :) Men lite synd nu när jag har börjat blive duktig på att skriva nå varje dag!


iaf då så igår så var de måndag, och dagen började halv sex då Molly ville ut och sen så satt jag o prata med mamma o pappa en sväng innan dom åkte iväg på sina jobb och hon lekte av sig lite grann, sen gick vi åh la oss och sov till typ halv åtta! Sen vid typ halv tio kom brorsan, Maria o prinsen hit för att dom skulle passa lillfröken medans jag åkte iväg till arbetsförmedlingen på individuell planering elr va de nu hette! Sen när det var färdigt så for jag iväg på dollar en sväng innan det blev hemfärd!
Hemma blev det först lite Mollymys och sen Prinsmys :) Åh han har blivit såå himla stadig i huvve nu lillprinsen så det går mkt lättare att hålla i honom nu, i början var det mest lite hängsläng åh man var så rädd att man skulle skada nacken men nu går det ju jättebra :) Han håller upp huvet själv åh kiker när man har han över axeln :) Sötnosen där! :)

Sen strosa det väl bara på resten av dan, det var passning, springa ut o in, ge mat, äta själv, titta på tv och ja bara vara!


 Nu idag så gick vi ut först klockan sex så man fick lite mer sovmorron idag än igår :P Sen efter mamma åkt så gick vi upp åh la oss igen! Nu så har Molly ätit och varit ute, och nu verkar min gröt vara klar åh så ska väl ta och äta lite frukost jag med, medans jag kollar på greys anatomy :)

Återkommer väl nåt mer under dagen :)
Adjöken!

Av Evelina - 18 november 2012 11:31

Idag är det söndag och sista dagen på veckan och det känns nu som att det vore kväll snart men det blev ju en tidig morgon idag så det är nog därför som det känns så! Sen har jag ju hunnit med lite grann oxå så ja :)


iaf så började dagen klockan 7 idag, då lillfröken ville ut! Så vi gick ut åh hon gjorde sina behov, duktiga tjejen :) Sen va vi väl ut 4 gånger till på typ 40 minuter så vi hann med lite :P Det ska ju ut efter det har sovits åh ätits åh lekts för att hon ska bli rumsren och vi är på god väg :) Idag har hon bara misslyckats 3 ggr åh gjort inne åh då har vi inte vare tillräckligt uppmärksamma på hennes signaler! :) Så hon lär sig snabbt lillfröken!


Annars då, jo vi var ut en gång i natt med, kvart över två då hon gjorde sina behov sen gick vi o la oss åh somna direkt :) Sen så har vi haft lite borstning och kloklippningsträning oxå! :)


Vad som händer idag har jag ingen aning, funderar på om jag ska ta o hälsa på broder en sväng åh träffa lillprinsen :) Har ju mystid innestående där sen igår så kanske man ska utnyttja den idag ;) hehe!
Nä nu ska jag ta o gå åh klä på mig innan det e dags för mat för Molly åh sen blir de ju ut en sväng igen :)

ha en trevlig dag!
Adjö!

Av Evelina - 17 november 2012 21:56

Idag är det lördag och första riktiga heldagen som hundägare :-)

natten har vare kanon, vi gjorde en sista rastning vid tolv tiden igår kväll innan vi la oss för natten och sen sov vi hela tiden till halv sex då va vi upp en sväng åh sen sov vi till åtta igen :) det är jag jättenöjd med, hade ställt in mig på en natt med en mkt orolig och ledsen liten valp men det gick ju kanon :)

idag har vi sprunge ut åh in mest hela tiden, vi har busat åh lekt åsså var vi iväg till brorsan åh gratulera han på födelsedan, mamma o pappa va med oxå förstås :)

sen nu ikväll så har hon vart jätteduktig på att säga till när hon vill ut och hon har väl misslyckats en gång på hela kvällen åh gjort inne åh då var de mitt fel för att jag inte förstog vad hon ville :) Hon e så duktig min lilla tjej <3

nä nu ska jag ta åh ladda in ngra nya avsnitt av tre kronor på usbminnet innan de e dags att gå ut en sväng åh sen blir de natta :-)
Ha en fortsatt trevlig lördag!

Av Evelina - 16 november 2012 22:26

Idag skickade min kära vän Emelie ett sms till mig halv åtta, min personliga väckarklocka :P hehe!
så låg åh drog mig till kvart över åtta så hoppa ja upp då åh rev ur sängkläderna åh slängde en del i maskin åh resten ut på vädring!
sen tog jag med mig Takkos ut på en promenad åh sen när jag kom hem så bädda ja in i sängen åh dammsög åh torka golven :)

så innan klockan va tio hade jag gjort allt det plus duschat åh ätit frukost :) sen satt ja o kika på datorn innan det var dags att fara :)

För idag var ju dagen jag skulle bli hundägare igen! denna gång till en liten shetland sheepdog tik :)

var framme med uppfödarn till klockan ett, myste med valpen, prata, fick information, fick en massa papper åh skrev på papper! var där en timme typ innan vi for hemåt! Hon satt i buren först men direkt så började hon gnälla så tog ut henne så hon fick sitta i mitt knä, gnällde lite ett tag men sen så somna hon i mitt knä! Efter ett tag så fick hon lägga sig i buren igen fast med luckan öppen åh tillsist prövade jag att stänga den åh de gick kanon! Hon la sig ner åh somna åh va så duktig så :)

Nu ikväll va broder åh Maria hit en sväng åh kikade på tösen :) så har vi myst, lekt åh lärt känna varann!

Nu ligger jag i sängen åh kiker på Johan Falk åh hon gnällde nyss men blev tyst när jag kliade lite åh hon fick småbita lite på fingrarna, hon saknar nog sin mamma lite grann :) men nu blev de tyst så nu har hon nog somnat :)

nä nu ska jag fortsätta titta på filmen :) adjö!
bild på Misti finns längst ner i inlägget :)

Av Evelina - 15 november 2012 13:04

jag har då inte sovit många timmar i natt! Tror klockan var närmare tre innan jag somnade och sen vakna ja kvart över åtta av att telefonen ringde, men jag fattade inte att det var den till en början så när jag väl gjorde det så slutade den ringa :P typiskt! Men gick upp åh la mig igen och halv sov en sväng åsså ringde mobilen,dock inte min, men då hann jag inte heller med att svara!


Annars så idag så har jag tittat på Greys anatomy, tror jag ska kolla om det finns på kanal 5 play o kolla på nåt avsnitt nu,  iaf ett! Sen så har jag kikat på tre kronor, åsså har jag städat och fixat! Nu har jag bara bakning och promenad med Takkos kvar, men jag har absolut ingen ork till att gå ut åh gå åh ett par knän som värker så in i helvete åh inga tabletter hjälper! Jag blir G A L E N ! ! ! men men, det är väl bar att klä på sig och gå en sväng åh se glad, jag behöver motion och Takkos behöver motion! Då funkar det inte att bara ligga i soffan hela tiden..


Vad har jag mer att berätta för världen? Mer än att jag tkr att det kan bli imorron nu? :) Vore bra de!

Nä nu har jag väl inge mer åh säga, så nu ska jag ta och gå åh äta lite lunch och sen proppa i mig lite mer tabletter, nånting måste ju funka? :)
Adjöken!

Av Evelina - 14 november 2012 14:54

Onsdag mitt i veckan nu då och idag är det oxå en sån där trött dag där man helst skulle vilja sova men det kan oxå bero på att det är så mörkt ute, har vart de hela dan idag faktiskt! till och med så att man har fått haft lamperna på inne för att annars har de vart för mörkt!


men vad har jag egentligen gjort idag? Tankat bilen och sopsorterat och köpt rapsolja, typ! Det är väl det enda vettiga jag har sysselsatt mig med idag och ändå har dagen bara svischat förbi! Helt otroligt! Åh vad som händer resten av dagen/kvällen har jag ingen som helst aning om, blir nog bara tv;n skulle jag tro! Är ju fotboll Sverige - England klockan 20.00 som jag ska se, så det blir väl till att sitta åh vänta på det  bara :)


Men nu är iaf allting fixat och klart inför den lilla valpens ankomst så nu e de bara till att vänta på att dagen med stort D vill komma :) Och det gör den ju snart, längtar! :D


vad har jag mer att säga då? :) hmm.. knäppte kort på brorsan, Maria o prinsen igår så nu kmr det in i tidningen på fredag :) spännande åh se hur det blev! :) Bra förhoppningsvis!


nä nu har jag inge mer åh säga, så

adjö!

Av Evelina - 13 november 2012 16:08

Usch, just nu hatar jag spotify.. JAG KAN INTE LYSSNA PÅ DEN LÄNGRE!!

Har inte haft ett dugg problem med det under hela den här tiden som jag har haft det och det är typ ett år,  utan jag har kunnat lyssna på den hela tiden,varje dag, hur länge som helst! Men nu, nu är det stopp.. typiskt oxå!
Fick ett meddelande om att mina 10 timmars restiktion elr va fan de stog nu hade gått ut..

meeen samtidigt fick jag ju ett meddelande om gratis spotify premium så kanske ska ta och utnyttja det nu då, så kan jag ju använda de i mobilen med! Grymt!

Men eftersom det där gratis premiumet bara räcker i 30 dagar,så är det kanske inte så lyckat, kanske ska spara lite på den så jag får ha det till närmare jul! Men är det nån som vet när jag kan lyssna som vanligt på min spotify igen? Asså med reklamen! Tar det en månad elr ännu längre tid?


aja nu ska jag försöka leta reda på alla låtar på youtube då, tur det finns iaf! Än så länge..


Av Evelina - 13 november 2012 15:38

Tisdag och idag har det vart en sån där lugn tisdag som det kan vara ibland, men det gör absolut ingenting  för jag är så grymt trött idag så jag skulle kunna sova bort hela dagen! Vette fanken vad det är, men kan nog ha nått att göra med att jag somna typ halv två i natt på grund av de förbannade knäna och sen så var jag vaken före nio imorse, hade väl inte fått de timmar jag behövde! Men det tar man väl igen så småningom! :)


Idag då så var ja o mamma till lightvalley en sväng åh uträtta lite ärenden, åh sen så handla vi lite på byn innan vi for hem. Såå idag så har jag slagit in julklappar, tror jag slog in 5 st eller nåt sånt :) Är mer än en månad kvar till jul och det har redan blivit en hög åh då är det bara två st som har julklappar där, det är typ 3 till mig och 4 till prinsen :) hehe!


ska jag säga mer då? joo bemanningen ringde idag på eftermiddan så ska jobba dan på julafton, sen 27,28 och 29 december och sen 1,2,3 januari :) Så det blir nog bra :) Kanske blir det sista jag jobber åh i januari, för förhoppningsvis kommer jag in på högskola och då börjer jag ju där i mitten av januari! Men känner nu att jag är redo att sätta mig på skolbänken igen så man har nått att göra om dagarna :)

Nä nu ska jag kika farmen igen :P hehe!
adjöken!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards