Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under november 2012

Av Evelina - 13 november 2012 00:06

idag e de måndag åh en ny vecka :-)

den här dan har bara fluge iväg fort som bara den! ändå var ja vaken redan klockan nie imorse så jag har ju hunnit med en del ändå fast ändå inte om ni förstår vad jag menar! iaf så efter frukosten åh efter jag suttit med datorn en sväng så for jag iväg till Maria åh hälsade på, åsså tog jag med mig prinsen ut på en promenad åh sen medans han låg åh sov ute i vagnen så satt vi åh prata en massa skit :) hehe

sen nu ikväll så var jag, mamma o Maria iväg på ljusparty hos en granne :-) var riktigt trevlig åh mkt ljus åh ljuslyktor att titta på :-)köpte lite värmeljus åh en ljuslykta :-) elr ja mamma gjorde :-) hehe

nu så ligger ja o titter på tv men tror jag ska ta åh stänga av nu åh sova lite! elr försöka iaf, har ett par knän som gör ont så in i helvete så får se om de blir nå sömn i natt men de hoppas ja på :)
nä godnatt!
adjöken!

Av Evelina - 11 november 2012 20:40

idag e de söndag åh idag e de farsdag :-) grattis pappsen<3 :-)

idag har dagen bara rusat iväg, åh de enda jag hunnit med idag var att göra tårta till pappa!
sov först till tio, sen gick ja ner, prata lite me mamma o pappa åh sen kika ja lite på datorn :) efter de gjorde ja tårta till pappa (bild kmr imorn när ja sitter med datorn!)! Sen käka ja frukost framför tv;n åh sen fastna ja ju där en stund som vanligt!

Efter ett tag kom broder, Maria åh prinsen! Så de blev tårtätning åh bebismys för fulla muggar, lite fotografering blev de oxå, åh sen familjekort på dom tre som skickas in i tidningen :)

nu ikväll så har jag inte heller gjort mkt, pysslat om kroppen lite bara, gjorde lite fotvård, duscha lääänge, smörjde in hela kroppen me hudlotion åh använde clerasil i ansikte så de brände :) men de var välbehövligt med en ompyssling! :)

nu har ja nyss kika på solsidan åh nu kiker ja på tre kronor :)
åh de ska jag fortsätta me nu, men först, kolla vicket sött brorsbarn jag har, Fasters prins!

Av Evelina - 10 november 2012 18:27

Idag har det vart en sån där trött och seg lördag som man inte har gjort ett dugg på! Men ibland är det väldigt skönt att ha såna lördagar oxå :)


Tog sovmorron till kvart i elva idag, såå skönt! Var riktigt länge sen som jag kunde sova så länge, senast var väl i våras kanske? vet inte faktsikt, men tror inte det är nåt som jag vill göra varje dag, för man blir så trött åh seg sen resten av dan när man sovit för länge, men jag måste ha vart rätt trött för jag somna halv ett i natt och sen så sov jag som en stock hela natten ända till kvart i elva! Inte lika djupt hela tiden för jag kände när Findus rörde på sig, men tillräckligt djupt för att inte vakna om ni fattar hur jag menar :)
sen så har jag inte gjort mkt, suttit med datorn, fixat klart det sista inför valpens ankomst så nu räknar jag bara dagarna :) sen så har jag löst korsord, satt med samma korsord i typ 3 timmar elr nåt sånt, blev inte riktigt klar men nästan så! Mamma blev inte riktigt lika glad eftersom jag tog hennes söndagsjobb :P hähä!


Vad har jag gjort mer? jo jag har bakat en sockerkaka som ska bli tårtbotten eftersom det är farsdag imorn så måste ju pappsen få en tårta :)
men nånting jag inte har gjort idag, var att gå ut åh gå med Takkos, iofs så trodde jag att brorsan var ute och jaga med han så jag tänkte inte på det, men det visade sig sen att han inte var det så ja, han fick en vilodag idag han med :)
Känner att jag måste bli bättre på att gå ut åh gå nu, åh springa! Men nu har jag inte känt av halsen på två dagar så nu tror jag att jag ska testa åh springa imorn åh se om mina knän håller med, har ju börjat fått ont i BÅDA nu.. skjut mig.. elr byt knän med mig åtminstone så jag får SPRINGA!!


Nä nu ska jag kika runt lite innan jag ska gå åh kolla på Johan Falk! :)
Adjöken!

Av Evelina - 9 november 2012 14:19

Snacka om att det här har vart en lyckad spenderardag idag! :) Är sällan som man verkligen har hittat allting som man ska ha åh lite till,men idag blev det så :) elr ja, inte riktigt allt hittade jag väl, blev utan kompostgaller men har några hemma så det gjorde inte så mkt ändå :P


ja o mamma var ju iväg till lightvalley idag, mest bara för att vi skulle leta efter kompostgaller, så vi åkte runt på lite olika affärer men fanns ingenstans.. så hittade jag en present till brorsan som fyller 25 nästa lördag som åkte med, så nu är hela hans present komplett, fattades den här grejjen bara! Sen så åkte vi iväg till dollar, och där hittade jag ett par gardiner som jag har velat ha förut men som inte fanns i min längd då, mitt fönster är 120 cm åh gardinen var 140 cm men nu fanns 120 så då åkte den med! Sen hittade jag dvdfodral, 10 pack 20 kr åsså har jag ju haft sånna problem med att hitta en dataväska till min dator, den är ju 17 tum den så det är lite svårt åh hitta en som passar, hitta en på kontorsvaruhuset men att betala 1000 spänn för en dataväska kändes lite väl magstarkt, inte var det en sån jag ville ha heller, så hitta ja en på netonnet för 500 spänn, likna ungefär den som jag ville ha men inte riktigt åh kände mig lite snål då :P MEN så idag så hittade jag exakt den dataväska jag ville ha, på dollar, för 100 spänn åh passar min dator perfekt! Så den åkte ner i vagnen direkt, så får jag den som julklapp :) Var jag själv som ville de för jag har hittat ett ställe att ha min dator på nu så den slipper ligga på rumsbordet!


Sen åkte vi iväg till teamsportia för att leta efter en vinterjacka som jag hade hittat, hade hittat två st, en för 999 och en för 1299, den för 999 prövade jag först och den var inte så bekväm, varm åh klumpig åh ha på sig! Men så såg jag inte den andra direkt så hittade två tröjor som jag ska få i julklapp, som jag gillade och sen innan vi skulle gå åh betala så gick vi förbi en ställning åh där hängde den ju! :D Precis den jag ville ha! Dock för 1299 kr, men den åkte med iaf, så drog jag mitt klubbkort åh fick 50 kr rabatt, jo det var ju bra tänkte jag så var den ju lite billigare, men när jag kom hem och kollade kvitto så visade det sig att den var nedsatt, så den kostade 799 kr och så 50 kr rabatt på det, blev 749 kr! Snacka om att jag blev glad! :D Jag ska knäppa ett kort åh visa sen, ska ändå knäppa på det ja köpte på ikea så :)


så jag är verkligen nöjd med dagen! :)
Åh sen nu när posten kom så fick jag ju tre filmer med!
 
Johan Falk, dom tre nyaste :) Så nu har jag åh göra i helgen! :)

nä, nu måste jag gå!
Adjööö!

Av Evelina - 8 november 2012 20:48

Risifrutti Saffransguld! Grymt god, är nog banne mig den godaste risifruttin jag har ätit, så har ni inte prövat den åh gillar saffran så har ni verkligen missatnågot åh bör göra det inom en snar framtid :)

Av Evelina - 8 november 2012 18:08

Gud va  kul åh kolla statistiken idag! :D Det har bara gått 8 dagar av den här månaden och det är redan 74 st som har läst den! :D Känns som att jag är på väg åh klara mitt senaste rekord, kommer inte riktigt ihåg hur många det är men det ska jag ta reda på :) Så fortsätt så här så blir jag lycklig! :D

Idag då så har jag inte gjort mkt, städat åh vare ute åh gått med  Takkos och det blev en liten springtur under själva promenaden! Träffa broder o Maria o min lilla prins med :) sen så har jag diskat, tvättat åh bakat :) Stog åh fundera idag på att jag nog skulle klara av att ha en egen lägenhet, jag menar, jag klarar ju av ett helt hus lixom :P Dock med hjälp av mamma o pappa, men ändå :P haha!


Annars så om en vecka så har man förhoppningsvis en liten valp springandes runt benen på en igen, känns bra! Fast det slog mig just att samma dag vi hämtar henne, samma dag så är det 5 månader sen min älskade Ludde gick bort, får grymt dåligt samvete ibland bara för att man skaffar en ny så här pass nära men jag klarar helt enkelt inte av att vara utan och jag vet ju, innerst inne, att Ludde vet att jag alltid  kommer älska honom och att det inte finns någon som kan ta hans plats i mitt hjärta! Jag menar, Ludde var ju Ludde och ingen kan klå honom, han var underbar och min första hund! Honom glömmer man inte i första taget! Men jag har kunnat börja acceptera nu att han är borta, fast riktigt borta är han ju inte utan han går ju runt här o är med fast inte levande om man säger så.  Min älskade vän <3


nä nu ska jag nog gå åh kolla på tv och försöka bli kvitt denna förbannade jävla huvudvärk, har ju hittat glasögonen nu igen så ska ha dom lite mer, men får ju så himla ont i ögonen av dom så de e inge kul åh ha dom.. men man vänjer väl sig antar jag?

aja,adjöken!

Av Evelina - 8 november 2012 09:59

Det är så himla typiskt! igårkväll när jag la mig var jag grymt taggad att ge mig ut på en springtur men såklart så vakner jag med en djävulsk huvudvärk åh halsont from hell, så inte blir de nå springning idag e!

annars då, jo de e torsdag, jag e ensam hemma, så får se vad jag hittar på, vill ut åh röra på mig så jag ska nog ta ut Takkos en sväng, men går en långpromenad så han e trött när han kmr hem så han frivilligt går in i kojan :P haha, nä men funderar på att gå förbi hemma hos brorsan åh då får han leka av sig lite med Jack då så då brukar de gå bra :)

nä nu tror jag att jag ska försöka ta mig upp ur sängen åh ta tablett åh på med glasögonen så får vi hoppas att huvvevärken försvinner, är värre att ha huvvevärk än halsont tamme fan! Kan bero på att jag är rätt van att ha ont i halsen oxå så jaa :P hähä

nä gå upp vare ja!
adjöken!

Av Evelina - 7 november 2012 20:43

onsdag och lillördag idag åh herre jösses va de har blåst idag! nästan så att man har trott att man skulle blåsa.bort när man vart ute :P

idag så har jag inte gjort mkt e, bara tage de lugnt, va fram på byn en sväng bara! sen så har ja städat valpens bur så nu e de mesta klart inför hennes ankomst så de känns bra :)

nu ikväll har ja träffat min lille prins :) va riktigt mysigt! om de inte blåser imorn så ska jag nog ta åh gå dit åh låna han en sväng åh gå ut åh gå en stund :) mys!

nu sitter ja o kiker på bonde söker fru åh de ska jag fortsätta med nu :)
ha en trevlig kväll :)

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards