Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under mars 2011

Av Evelina - 21 mars 2011 12:20

Så vare måndag igen och en ny vecka! och den här veckan skulle de ha hänt lite mkt grejjer men de blev lite ändringar på den fronten, så det blev en lite lugnare vecka om man säger så!

Och jag som skulle vara så duktig igår och blogga glömde ju som vanligt bort det, tror jag inte ens satt med datorn nånting igår faktiskt förutom när jag avbokade en körlektion. Men annars så igår så var jag ute och busade med Takkos i snön en större delen av dagen, och sen kolla ja lite på skidåkning och bara tog det lugnt :)

Idag så äre ju skola då som vanligt, och jag trodde att vi skulle ha två lektioner idag, men tji fick jag ! Vi hade bara en och samma lektion men ändå slutar vi halv tre så det blev ju lite surt!, Sen när jag kommer hem blire väl antagligen åh äta och sen efter det blire till att åka skidor eller gå ut med Takkos! :)

Oj, nu börjar vi snart, så är väl dags åh gå från datasalen då åh sätta sig i klassrummet!

 

Av Evelina - 19 mars 2011 16:33

Idag så har jag vart till Bollnäs tillsammans med mamma o pappa o Ludde! och jag körde både dit och sen hem :) , eller ja, jag körde till Bollnäs och parkera på Rusta och sen när vi skulle därifrån så körde pappa till Karlssons/dollar och sen till Albert o Herbert och därifrån så körde jag och sen hem! :) Hitta väll inte direkt så mycket som jag brukar göra när jag är ute och shoppar, utan det blev bara en matta , en rund, som jag kan ha uppe i mitt rum, och den är silvrig så den matchar ju mina väggar då! :) åh ja sen blev de väl lite godis också men inte så mkt annat e :)


Ikväll blir det väl till åh kolla på Körslaget skulle ja tro! : Vad ska ni göra ikväll? :)
Nä nu ska jag ta o kolla runt lite åh se om de finns något vettigt åh göra :)

  

Av Evelina - 18 mars 2011 19:15

Så var äntligen fredan här och första skolveckan slut! Måste då säga att det är då mkt roligare åh bättre åh jobba än åh sitta i skolbänken, tråkigt att man har minst 5 år kvar efter gymnasiet bara .. men har man lite tur så kan man jobba under tiden man läser så blire ju inte lika jobbigt :)

iaf så ida så hade vi samhälle först då, och det var väl inte direkt roligt om man säger så! och sen vare matte och det var väl inte heller någon höjdare, gjorde kanske 1 tal på hela lektionen xD iofs så hade vi ju genomgångar åh nästan hela så det var mkt därför åh som ja inte hann mer.

Sen när jag hade slutat halv tolv så hämta pappa mig o vi åkte till peos o ja lämna in min mobil på lagning, så nu har jag en gammal en och de ska bli intressant åh se när man får tbx den andra, om det är en ny elr om de e samma som jag skicka in, har ju lite småmärken så man vet! :) sen var ju ja så korkad att jag glömde bort åh radera mina inkomna sms och dom ja skickat + dom jag har sparat :O, och sen så glömde ja bort att stänga av larmet så kvart i sju på måndag morron kommer min mobil att börja ringa xD haha! illa!

Imorn blire Bollnäs och jag ska förhoppningsvis övningsköra! de kan ju bli intressant :P


nä nu ska jag gå åh kolla på Let´s dance åh ha lite fredags mys!

  

Av Evelina - 17 mars 2011 19:04

Efter skolan idag så hade jag min femte körlektion, och som jag misstänkte så var jag lite väl tidsoptimistisk när jag boka körtiden, för när jag klev in genom dörren så var min klocka kvart i tre, och den skulle börja kvart i tre, men enligt klockan inne på körskolan så var den bara tjugo i tre så det var ju kanon! hann både sitta en stund + betala körlektionen innan det var dags! åh idag var det vändning och acceleration/bromsning som stog på schemat.Jag  fick välja vändning själv så tog saxvändning, iofs så var väl de de enda som gick att köra på vägen åh men ändå xD sen efter det så skulle ja accelerera o bromsa, och det gick väl kanske mindre bra, seg reaktionsförmåga åh feg på bromsen, så skulle körlärarn visa hur man skulle göra, och då blev de sånt tryck att jag åkte framåt åh slog huvve i ratten  kan ju va glad att jag hade säkerhetsbälte på mig då iaf!

Sen när jag hade kört klart åh var nere på station åh  skulle kliva på bussen så var det någon som hade cyklat omkull åh slagit ansiktet i asfalten men det var folk där  och ambulansen var på väg så jag kunde med gott samvete kliva på bussen   


Åh nu sitter jag här och har så gjort sen klockan var typ 6, men jag håller på att ta bort grejjer från mobilen som jag ska lämna in på lagning imorron, och sen ska jag ta bort saker från datorn som jag ska formatera om i helgen! känns lite tråkigt att behöva göra det men det är då väldigt välbehövligt måste jag säga! För den är så seg så ska jag trycka upp facebook så hinner jag skicka ett sms imellan innan facebooksidan kommer upp!

 

Så ska pyssla med det nu och sen blire väl tack o godnatt när de e klart xD
    


Av Evelina - 17 mars 2011 18:51

ja nu vare bara en dag kvar i skolan för den här veckan då! skönt! Åh idag när jag satt på bussen hem så blev jag tvungen att fråga Emelie  om det här var första eller andra veckan efter lovet som vi gick, men attans, de var bara första xD


Iaf så var väl det här en konstig torsdag måste ja säga, hela tvåan så har vi alltid haft svenska första lektionen på torsdagar, så vi sitter utanför klassrummet åh väntar på att lärarn ska komma, men det kommer ingen lärare åh precis när vi hoppas att vi ska få ha håltimme så ringer min mobil och det är våran klassföreståndare åh talar om att vi inte har svenska första lektionen utan omvårdnad och dom satt åh vänta på oss xD , så det var bara för oss åh gå ut åh knata över skolgården in till våran skola och ha omvårdnad, men innan vi kunde börja så var det någon annan lärare som prata om projketarbetet som vi ska börja med så då satt vi åh lyssna på de åh börja väl inte lektionen förrän kvart över tio :P sen fick vi tbx lite arbeten som jag inte ens kommer ihåg att vi hade gjort xD åsså fick vi tbx diabetesprovet och det gick väldigt bra! om man säger så :) nöjd blev jag iaf! åh sen har dan bara rullat på som vanligt, jobba me rapporten på svenskan ( som vi hade mitt på dan åh inte på morron) och sen redovisning av diskriminieringsarbetet på arbetsmiljön!


Nä nu blev de här så långt så körlektionen får bli i nästa inlägg :P!

  

Av Evelina - 16 mars 2011 20:58

Det blev ingen ny header, utan det blev en helt ny design istället! dock inte en egen men det kommer! Bara jag får lära mig lite mer så, just nu håller jag ju på att lära mig att göra en snygg header och jag tkr det räcker till att börja med! Synd att photoshop är så jäkla dyrt åh köpa annars hade jag lätt gjort de, men nu får jag väl nöja mig med den 30 dagars versionen jag har, fast då går ju dom där 30 dagarna så jäkla snabbt så man hinner ju inte lära sig nästan förrän det är slut xD


Nämen oj! När blev klockan så här mkt? :O
Måste ju gå åh duscha så ja kan gå åh lägga mig åh kolla på;
  
Svensson,Svensson! Köpte ju sista filmen idag med aftonbladet   

aja,

  

Av Evelina - 16 mars 2011 19:24

 Så har halva veckan gått och med det första skolveckan efter praktiken och lovet! Känns kul att få träffa kompisarna igen men lektionerna är väl inte direkt så roliga om man säger så..

Iaf så idag på yogan så var det bara vi från op som var där, närmare bestämt 5 st, men det gick ju det åh! :) sen vare matte, och det gick ju inte direkt bra om man säger så, kom ju inte ihåg nånting av det vi gjorde innan praktiken och lovet men det kommer väl! nån gång.. och sen vare ju lunch och efter det idrott då, och idag var de skridskor som stog på schemat, och jag kunde bara vara med på övningarna vi gjorde för sen vare stopp! Då gjorde de lite för ont i knä för att jag skulle våga fortsätta, men gick tbx till skolan sen iaf även fast dom tjata att ja skulle åka bil  ,  men äh, int hade de blive nå bättre för de e   Ja sen vare väl bara samhällen kvar innan vi sluta klockan 4..


hade väl egentligen inte hänt så särskilt mkt roligt idag, inte vad jag kan komma på iaf! imorn e de torsdag åh då slutar vi halv tre så då blire till att speeda ner på körskolan för att ha en körlektion kvart i tre, känns som att jag var lite väl tidsoptimistisk när ja bokade körlektionen men får väl hoppas att ja hinner! :)

Nu ska jag göra om min blogg!

  

Av Evelina - 15 mars 2011 11:28

Sitter på skolan nu, och ska väl egentligen göra arbetsmiljö och säkerhet, men har ju gjort det jag ska göra så då passar jag på att blogga lite grann eftersom jag inte hann med det igår!

Igår så var det ju måndag då, och då hade vi hemstudiedag eftersom lärarna skulle bort på något jox. Men iaf så var jag till doktorn igår på förmiddan, har ju haft så ont i örat i nästan en veckas tid, så började nästan tro att det var öroninflammation, men som tur var så var det bara öronkatarr, så det blir nässpray i 10 dagar 3 ggr om dagen  och blir de inte bättre så blir det väl till att åka tillbaka då.. sen efter doktorn så körde jag lite, backa och parkera och sånt åh de gick bara bra. När jag kom hem vid tolv så gjorde jag lite teori och vid tjugo i ett så gick jag emot mamma med Ludde. Kom hem igen, käka lite och sen vid tre så åkte jag till L. och gick på bokhandeln åh köpte 2 böcker innan det var dags att köra på körskolan, och det gick jätte bra måste ja säga! klara parkerinen på första försöket, så blev lite glad! :) Sen efter de var de dags för sista teorilektionen! Sen hem och duscha och sen vare dags för Familjen annorlunda, tätt efter En unge i minuten, så somna man lagom nöjd klockan 22,15.


Åh nu som sagt så äre skola. Slutar den här lektionen 11,50 så blir väl till åh äta då åh sen sitta åh rulla tummarna fram till halv 2.. slutar 4 idag åh kommer hem 5 som vanligt..


Nä om man kanske skulle ta åh göra nåt vettigare istället för det är?
  

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards