Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under mars 2011

Av Evelina - 7 mars 2011 11:29

Äntligen är det sportlov! :D nog för att jag ju har vart ledig sen torsdan men äh de e ändå lov nu! :)!
just nu så håller jag på att chatta med Halebops kundtjänst, jag har ju haft problem med att jag inte kan kolla hur mycket pengar jag har kvar på mobilen, det har vart så i över en veckas tid och jag har testat att ta ur batteriet och simkortet och startat om mobilen men inget fungerar, så nu lessna ja åh skicka åh fråga va de kunde vara för fel, så hoppas att det är nätet som det är fel på åh inte min mobil!  


Vad som händer idag återstår att se! blir iaf teorikurs idag klockan 5, så får vi väl se vad som blir före :)


Nä nu ska jag gå åh göra nåt vettigare! :)
Tjarrå!

Av Evelina - 6 mars 2011 19:52

Idag är det 6 mars, otroligt! Om två månader och 20 dagar så fyller jag 18! Shit, det är ju snart!
Iaf så idag har jag inte gjort många knop, vakna strax innan åtta imorse och kunde inte somna om så det var bara åh kliva upp de!, kolla på starten av Vasaloppet, och sen tog jag med mig en skål med fruktsallad upp på rummet och la mig o kika på Emil och griseknoen :) Man kan nog aldrig bli för stor för att kolla på Astrid Lindgrens filmer har jag kommit fram till, dom e alldeles för bra för de xD hehe!
Idag hade jag tänkt att jag skulle åka skidor då, men när jag vakna med ett fruktansvärt halsont imorse, (kanske var därför jag vakna och inte kunde somna om iofs!) så tyckte jag det inte var nåt värt att riskera lovet för att man är korkad, men allt eftersom dagen gick så blev de bättre, kan ju bero på att jag låg i soffan framför tv;n hela dan åh kolla på skidåkning åh. men iaf så vågade jag ge mig ut på en promeand med Ludde vid halv fyra, åh än har halsontet inte kommit tillbaka och jag hoppas de håller sig borta åh, åtminstonde över lovet :)

Sen hade jag ju tänkt att jag skulle åka skidor imorn, men idag när jag var ute åh gick så fick jag ett sjujävla skavsår så vi får väl se hur de blir med den saken!


Nä nu ska jag gå åh kolla på Solsidan, och sen blire sportnytt för att se om dom visar nå bloopers från Vasaloppet idag :D

Tjaråå!

  
Grattis Jörgen Brink som vann Vasaloppet på herrsidan :)  
Grattis även till Jenny Hansson som vann Vasaloppet på damsidan! :)

  

Av Evelina - 5 mars 2011 18:48

Shit,vicken storm det har vart idag! Gick ut på en promenad på förmiddan med Ludde, men seriöst så trodde ja mössan skulle blåsa bort! Det tog i åh blåste som bara den ibland och knakade i trädena så man sprang ju förbi dom som stog nära vägen typ xD, Ludde tyckte också det var lite läskigt och sprang tätt intill mig med svansen hängande rakt ner! och den här blåsten har ju gjort så att det har börjat bli ännu halare på vägarna, och varje gång Ludde skulle springa förbi mig så slog han ikull sig,men han verkade inte ha gjort illa sig som tur e!


Ja, det är väl inte så mycket mer som jag har gjort idag! Kollat på skidåkning har jag ju också gjort då, men annars så har det bara vart lugnt! :) Sitt nu åh fundere på va ja ska hitta på för nåt på sportlovet åh än har jag inte kommit på nån bra idé, ska ju va hemma med djuren åh eftersom mamma åh pappa jobbar, men dom får väl klara sig själv i en stackars timme så jag kan åka iväg åh åka lite skidor! :)


Nä, nu ska jag kika vidare! :) 
  

Av Evelina - 4 mars 2011 19:33

Tänkte att jag skulle börja skriva på ett annat sätt ikväll, satt och läste gamla blogginlägg nyss och jag upptäckte att jag startar varje inlägg med; ja, då var de fredag igen då ( eller vicken dag det nu e ) sen äre lite om hur fort veckan gått och så till sist vad jag har ägnat mig åt idag, så man kanske skulle ta åh förnya sig lite :). Sen upptäckte jag också att jag måste ha ett ganska ointressant liv! För varje lediga dag så är jag hemma, om jag inte har vart iväg nånstans åh shoppat med mamma o pappa då, också är jag ute o går eller åker skidor! Och med tanke på att jag gör det varje lediga dag i princip så tkr man ju att jag borde vara åtminstonde lite vältränad, men om sanningen ska fram så är jag inte ett dugg vältränad och det känns så surt! Så, här ska tränas som bara faan också ska jag börja äta nyttigare! Men det ska inte börjas på nåt gym än iaf utan jag ska då ha lite muskler först innan jag börjar med det, för man vill ju inte skämmas när man kommer dit e   


Men iaf ida så sov jag, hör o häpna!, till HALV TIO! :D tror jag ska börja klaga om att jag inte kan sova dan före så kanske jag kan sova länge sen dan efter :P hehe! ja åh sen så har jag o mamma vart iväg åh handla och när vi kom hem så var de ju skidstaffeten på herrsidan, och Sverige kom 2:a :), åh efter det var slut så tog jag med mig Ludde och gick ut på en promenad! :) Åh sen nu ikväll så har jag inte gjort så mkt mer än suttit med datorn, och nu ska jag gå åh vara lite social med mina föräldrar :P


Haré bra! 
  

Av Evelina - 3 mars 2011 20:48

Har blivit helt besatt av den här låten;

kan inte sluta lyssna på den! Idag medans jag städade så gick den på repeat och jag lyssna på den från halv tio till halv ett i ett sprut! Otroligt att man kan bli så fast i en låt!


Nä nu ska jag ta o kolla på ett till avsnitt av Tre Kronor och sen blire Svensson,Svensson :) Kom ju ut en ny dvd idag! :D

  

Av Evelina - 3 mars 2011 10:00

shit, de e redan torsdag! Känns som typ måndag elr nå!
iaf så håller jag redan på att städa, har precis dammsugit klart hela huset, nu äre bara torka golven kvar :)

Kom fram till åh imorse tror ja de var, att den här praktiken har verkligen förstört min sömn! På alla lediga dagar som jag har haft dom här 5 veckorna så har jag kunnat sova till max halv nio! Iofs så kan väl de bero på att man däckar som en klubbad oxe klockan halv elva kvällen före åh, men endå! halv nio är ju inge länge alls åh sova! Se bara idag, då vakna ja halv åtta och var pigg som en lärka. Så det var ju bara åh kliva upp det!


Nä nu måste jag fortsätta med golvtorkningen så jag blir klar någon gång :)

  

Av Evelina - 1 mars 2011 15:32

ja, nu var det bara en dag kvar av praktiken, känns skönt men ändå tråkigt eftersom jag trivs så pass bra där, men de ska bli skönt med lov iaf! :)

Just nu så sitter jag med datorn hos Malin i hennes lägenhet, medans hon och Liselott håller på att göra pizza :), jag ska väl värma mina pirog sen nån gång och sen ska vi iväg till körskolan på teorikurs!


Igår så hade jag en körlektion, och det gick väl bra förutom några tvärnitar och backa in i några snödrivor! men det tkr jag faktiskt är dom som skottars fel, snön låg ju ända ute i vägen, så det så! :)


Nä nu ska jag kolla hur det går för dom med pizzan :)
Hörs kanske sen

  

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards