Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under oktober 2012

Av Evelina - 26 oktober 2012 12:37

Jösses fem inlägg kvar tills jag har nått 600 inlägg och det är typ en vecka kvar av oktober! Det betyder att jag kommer hinna med 600 inlägg innan den här månaden är slut! Grymt! :D


iafså idag är det fredag och dagen började klockan halv nio! Gick upp åh duscha åh sen åt jag lite frukost samtidigt som jag läste tidningen! Sen så for jag fram på byn åh handla lite grann och köpte en sallad som jag ska ha med mig ikväll, och sen for jag ner på mammas jobb och var där ett bra tag! Nu är jag hemma och har en banankaka i ugnen, sen har jag gjort ren kaffebryggarn så håller på att koka vatten nu, gör ju rent den med svinto jag istället för med maskindiskmedel eftersom jag då inte behöver vara rädd att det blir pulver kvar, eftersom det är så smått så kan det ju åka in lite överallt och det är ju inte säkert att det lossnar fast man har kokat den några ggr! Så är inne på andra omgången nu på den så det är minst två kvar!


Sen så sitter ja o väntar nu på att klockan ska bli halv två så att jag kan fara iväg åh jobba lite, man vill ju inte börja på med nånting heller för då går ju klockan så himla snabbt och rätt som det är är klockan två och då ska man vara där! Det hände ju ngra ggr i somras att man kom precis till när man skulle börja och visst det gjorde ju inte så mkt då men nu ska jag vara på en ny avdelning tror jag så då vore det ju lite pinsamt att komma försent :P haha!


annars då, jo jag jobbar hela helgen, jobbar till tio ikväll sen är det upp kvart i sex imorn och på söndag och arbete till klockan tre som gäller! Kul att jobba men jag kanske inte får träffa fasters sötnos på hela helgen! det blir lite tråkigt men jag får ta igen det nästa vecka då istället :P haha!


Nu verkar min banankaka vara klar så ska ta o kolla den o sen ska jag kolla farmen!
ha en trevlig fredag!
Adjö!

Av Evelina - 25 oktober 2012 10:28

Torsdag idag då, och det är snart slut på den här veckan oxå! Jösses va snabbt det går, oktober har ju bara rusat iväg och jag har ingen aning om vart den har tagit vägen!


Idag så vakna jag av att det var nån som snarkade värre än en karl, och det var min kära Findus! Jösses, var ju typ så att hela sängen vibrera, och då måste det vara rätt illa! :P haha! och inte gick det att somna om sen heller men klockan var ju halv nio så det gjorde ju inte så mkt, hade ju vare lite värre om de hade vare typ halv fem elr nå sånt xD hehe!

Men igår så tror jag att det var min lyckodag! :D Började med att jag fick ett mejl om att jag hade vunnit en tävling!! :D Så jag ska iväg nu idag åh hämta den, kommer visa den sen! :) Sen så på tisdag kväll så hade jag mejlat på en valp, så igårkväll så ringde jag och pratade med uppfödaren och nästa vecka ska jag iväg åh kika på na! :) Myys! Så om en månad kommer man kanske ha en hund runt benen igen, gud vad jag har saknat det! :) Åh som pricken över i:et så var jag,mamma o pappa iväg till brorsan o Maria åh hälsa på åsså fick man snusa bebis! :D såååå myyysigt! verkar som att jag har nåt sövande över mig med för först så låg han i Marias systers famn åh då var han vaken större delen av tiden, sen fick mamma ha han i famn ett tag och då låg han oxå vaken, sen kom han till mig och då slockna han :P haha! Sötnos!


Nu sitter jag och tittar på tre kronor, samtidigt som jag sitter med datorn, ska väl snart ta och städa rummet lite grann åtminstonde plocka ihop lite för det ser ut som om nån släppt en bomb här! hähä, men sängen kan jag inte bädda eftersom Findus ligger där, tur att jag har nånting att skylla på iaf :P haha! åh sen när jag är klar ska jag åka iväg åh hämta priset åh sen så blir det väl hem igen antar jag :)


nä om man ska ta och städa lite grann så man blir klar någon gång :P!

ha en bra dag! adjö!

Av Evelina - 24 oktober 2012 08:55

Idag hade ju jag tänkt att jag skulle ta en lååång sovmorron! Bara för att jag kunde, men jag vakna tjugo över sju åh har aldrig vart piggare! Jahapp, det var den sovmorronen det.. Men jag antar att jag inte var så trött så att jag behövde sova mer än typ 6-7 timmar, rätt bra det med!


Hade tänkt nu att jag skulle ut åh springa, men är inne i någon svacka nu åh det är inte ett dugg roligt att springa längre! Vette tusan vad det är, men funderar på om jag ska ta en veckas paus men gå ut åh gå längre rundor istället! Så får jag se efter en vecka om det känns bättre, för jag lärde mig i våras när jag höll på åh träna att om man inte har någon lust och tkr allt är jobbigt så ska man låta bli att träna den dagen eftersom det kan vara ett tecken på att man håller på att bli övertränad och det har jag ingen lust att råka ut för igen! Har hänt en gång åh det räcker för mig, blir så förbannad när man tränar hårt flera ggr i veckan men ändå inte får något resultat för det..


Men jag ska iaf gå till mamma på jobbet idag, åh det är 5 km, men funderar på om jag ska gå tidigare åh då gå en längre runda ingen aning om hur långt det blir men det ska jag ta reda på! Lite tråkigt att gå själv bara, men om fyra veckor kanske det är slut på det :) iiih! hehe!


nä nu har jag bestämt mig, jag hoppar över springningen den här veckan, kör på längre promenader resten av veckan! Vilket iofs bara blir fem dagar men skitsamma! Bättre än inget! Men mitt mål kommer nog inte att bli uppfyllt till jul som det var tänkt men huvudsaken det är nådd till sommarn så får jag vara nöjd! Tog längre tid än jag tänkte att det skulle göra åh få bra kondition, men det beror ju bara på mig själv det så jag får skylla mig själv!


nu ska jag gå och göra frukost och titta på tre kronor, och fundera på när jag ska gå för att hinna fram till mamma innan hon slutar klockan 2 :P haha!

adjöken!

Av Evelina - 23 oktober 2012 17:54

Idag är det tisdag och det är en ny vecka! :) den här veckan jobbar jag! Jag jobbade igår 7-13 på ettan där ja va i somras och sen efter att jag jobbat klart så blev det till att speeda hem, in i duschen och sen iväg till frissan åh klippa håret! Blev lugg som vanligt åh sen det som är slitet,  för nu vill jag spara ut det igen :) Sen innan vi skulle äta så kom ju lilla familjen hem till oss så vi bjöd Hans o Maria på mat och sen blev de bebismys resten av kvällen, ända till halv åtta rättare sagt :D Myyys!


Idag så har jag oxå jobbat 7-13,men var på trean idag, en ny avdelning så man var ju lite ställd på vad man skulle göra men jag tyckte det gick bra men sen om den jag jobbade med tyckte att det gick bra ska jag väl låta vara osagt :P haha!


nu ikväll så har jag inte gjort så mkt, är grymt trött så orkar inte göra så mkt! Det märks att man sovit dåligt på lördag natt, sov typ 3 timmar då :P och sen så somna ja sent på söndag kväll åsså upp kvart i sex igår morse åh jobba, somna sent igårkväll åsså upp imorse kvart i sex igen! Men imorn får jag sova, det ska bli skönt :) Var egentligen mening att jag skulle va hundvakt åt Jack imorn men jag behövde inte så då kan jag sova länge, sen ut o springa :), fast jag springa hade jag ju kunna gjort ändå fast inte sova :P haha


ska jobba helgen oxå så det ska bli lite ovant, på tvåan så det blir en ny avdelning då med skulle ja tro men det ska nog gå bra, får jag hoppas på!

nä nu ska jag ta och titta på tre kronor och fortsätta vara förbannand för att inte skilda världar kom hem till mig idag när alla andra har fått den! Åh ändå fick jag ett meddelande i lördags att den var på väg hem till mig! Men har jag inte fått den före fredag så tänker jag skicka ett mejl och fråga vart den har tagit vägen! Så det så!





Av Evelina - 21 oktober 2012 21:19

Så var de söndag kväll igen då åh snart e de dags att gå åh lägga sig för jag ska ju upp åh jobba imorn, på avdelningen där jag var i somras! :) ska bli kul åh få vara där igen åh träffa alla igen :)

idag har jag inte gjort mkt, sprang en sväng imorse, va hem till brorsan åh släppte ut katten åh sen har ja bara tage de lugnt! har ju regnat åh hela dan så man har ju inte vela vare ute!

sen efter mamma komme hem så ställde vi oss i ordning åh åkte iväg åh hälsa på den lilla fina familjen :D åh gossen är såå himla söt!
bilden kmr antagligen i slutet av inlägget eftersom jag bloggar från mobilen :)
var där i typ en och en halv timme sen va de dags för gossen att äta så då åkte vi hem :)

nu sitter jag o titter på tre kronor men ska nog ta åh gå åh borsta tänderna åh lägga mig i sängen åh fortsätta kolla :)

men nu ska ni få se underverket!
kolla bara: :)

Av Evelina - 21 oktober 2012 12:18

Äntligen! Detta blev nog den roligaste och bästaste och den mest spännande helgen på huur länge som helst, ja kanske på hela året, jag vet inte riktigt! :) Det som händer i början av året kommer man ju inte ihåg nu men så länge jag minns så är det då den bästa ;) haha


och anledningen till att den här helgen blev så super är att jag blev faster i natt! :D och det är det som är hemligheten och varför jag har velat att det ska bli oktober så länge, nu har nästan hela oktober gått och Ä N T L I G E N!! har han kommit! :D 3510 gram tung och 50 cm lång och så underbart söt! :D Vi fick vänta väldigt länge men han var då värd att väntas på! :)


Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem från jobbet så ska vi åka åh hälsa på underverket och de nyblivna föräldrarna! :)

Jag återkommer med en bild, den enda jag har är på mobilen som mms och jag har inte riktigt fattat hur man sparar såna bilder :P får inte mms så ofta så drf glömmer man bort de mellan varven :P

återkommer!

Av Evelina - 20 oktober 2012 15:41

Vänta,  vänta åh vänta! Alltid ska man vänta på allting.. Men ja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Hela livet går ut på att vänta, på antingen det ena eller det andra det är bara att inse det!


men snart så! :)

Av Evelina - 20 oktober 2012 10:52

Det här är inlägg nummer 588! Jisses, snart har jag skrivit 600 inlägg här, det kommer nog inte dröja så länge :) Förhoppningsvis innan den här månaden är slut men det betyder oxå att jag då måste skriva typ 2 inlägg om dan? Hmm.. det är elva dagar kvar på den här månaden, och 600-588 är 12 alltså räcker det om jag skriver ett inlägg varje dag och sen två nån dag! Då borde det bli perfekt! Rätta mig om jag har fel! Matte är inte direkt min starka sida :P


Igår sa jag till pappa att han skulle väcka mig halv nio så jag hann ut o springa innan vi skulle äta frukost! som han lovat så gjorde han halv nio imorse men jag var så sjukt trött så jag somna om igen och vakna av att han hojta klockan nio igen xD Nu är klockan elva och jag har fortfarande inte kommit iväg på den där springturen :P haha! Men klockan var ju typ halv tio innan jag masa mig upp ur sängen åh sen så åt vi ju frukost och jag måste vänta minst två timmar innan jag kan springa så typ halv tolv kan jag göra det! Men funderar samtidigt på om jag ska strunta i de idag eftersom jag sprang igår åh göra det imorn istället! aa får fundera på det!


vad som händer idag har jag ingen som helst aning om faktiskt! Får se vad jag hittar på :) Men nånting blire väl skulle jag väl kunna tänka mig :)

nä nu ska jag ta o gå åh klä på mig och sen ska jag ta och gå ut åh vintertvätta mopeden, dags att ställa undan den för vintern nu! :)
Återkommer!
Adjöken!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards