Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under oktober 2012

Av Evelina - 4 oktober 2012 22:07

torsdag idag och idag har jag inte suttit still många minuter om jag ska vara ärlig och allt som skulle göras idag blev inte gjorda faktiskt, iofs kan de bero på att jag gjorde en del som inte skulle göras åh :P hehe

iaf då så klev jag ju upp halv åtta imorse men kom inte iväg på springturen förrän efter åtta, åh de gick inge bra idag åh springa hade så grymt ont i höfterna så jag körde intervaller istället åh gick längre sträckor men då sprang jag allt jag orkade när jag sprang då så det gick ju ändå, sen när jag kom körde jag lite planka åh stolen åh sen 5 cirkelövningar som jag skulle 5 ggr 30 sekunder vardera åh de va så sjuuukt jobbigt så jag klara bara av 3 rundor sen skaka mina ben åh jag va helt slut :P

sen så duscha ja åh käka frukost åh sen baka jag pitabröd! gick väl sådär, lyckas alltid lägga dom åt fel håll tror ja så dom blir inte så luftig som dom ska men de går ändå :) sen så städa jag huset åh tvätta tre maskiner med tvätt åh sen gick jag ut åh klippte ner liljorna åh gjorde vinter med dom åsså klädde jag in rosen åh de var ju inte de lättaste om man säger så! :P

sen tog jag med mig Takkos ut på en promenad för att mäta upp rundan vi gick igår åh den kortare delen av rundan är lite mer än 4 km så nästa steg i min springning är att springa där :)

åh sen nu ikväll har jag inte gjort ett skit åh nu känner jag en hääärlig träningsvärk komma smygande, blev väl för dålig stretchning skulle jag kunna tänka mig! men jag tkr att de inte speler nån roll hur mkt åh hur länge man stretchar så får man ändå träningsvärk meeeen de gör ju inte så mkt för jag gillar ju det :)

nu ska jag titta på tv åh sen sova åh hoppas att min huvudvärk är borta till imorn åh att halsen slutar göra ont, jag får inte bli sjuk!! inte nu iaf för ska jobba imorn!

nä godnatt!

Av Evelina - 3 oktober 2012 21:33

onsdag idag och mitt i veckan! och dag 3 på mitt godis,kak och glassförbud åhän så länge går det bra, återstår att se hur de blir i helgen men jag har laddat upp med sockerfria tuggummin åh massa frukt åh morötter så det ska nog gå bra :)

annars idag har jag inte gjort så mkt, hjälpt mamma att putsa fönster som min kära katt har skitat ner men nu är dom ren och fin igen, frågan är bara HUR länge till? :P åsså var vi ut på en promenad med Takkos, men glömde bort att mäta hur lång den var så ska göra det imorn ja :)

ikväll så har jag vare ut åh sprunge och jag klara nästab mitt mål!!! springer nästan 4 km åh mitt mål är att jag ska klara springa de på under 25 minuter åh idag gick den på nästan 27 åh jag sprang hela tiden åh på hemvägen sprang jag typ 75-80% nästan hela vägen hem, fick gå typ 20 meter elr nå sånt åh försöka få bort krampen i vaden men sen vrålkuta jag hem så jag är riktitgt stolt över mig själv! :D åh de gick så grymt bra att springa åh de kändes så bra i kroppen, knoppen åh bena! L Y C K L I G ! !

imorn ska jag upp tidigt åh ut åh springa innan frukost, har klockan på ringning halv åtta, sen ska jag köra ett styrketräningspass, först mina egna övningar som jag kör men oxå ett cirkelpass åh målet är att jag ska vara helt slut i kroppen efter det åh de lär jag nog va åh :P åh så ska jag baka pitabröd, knäppa kort med systemkameran åh lära mig de grejer som jag fick idag åsså ska jag sätta i färgpatroner i skrivarn åh hå ut ph gå med Takkos åh mäta rundan som vi gick idag! hoppas jag hinner med allt men går jag bara upp direkt när klockan ringer så borde de inte va nå problem!

kändes som om de var lika bra att skriva upp allt ja skulle gö här så jag lätt kan gå in åh kolla imorn om de e nåt jag skulle ha glömt men inte kommer ihåg vad de e :)

nä nu ska jag ta o kolla på svensson,svensson filmen, den nya :) fick den oxå idag så de var massa rolig post i brevlådan idag :D
imorn ska jag även visa er grejjerna som jag fick idag :)

nä filmen kallar!
gooodnatt! ^^

Av Evelina - 2 oktober 2012 22:45

nu e de kvällen igen och de e snart dags att sova :) just nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen som vanligt samtidigt som jag tittar på skärgårdsdoktorn :) länge sen man såg de nu så de e riktigt bra, hehe

annars så ikväll har jag inte gjort så mkt, luggit i soffa åh tittat på tv bara! var egentligen meningen att jag skulle ut med Takkos men fick så ont i magen så jag får ta ut han imorn istället på en promenad :)

nä nu ska jag ta o titta på skärgårdsdoktorn innan de e dags att sova, imorn blir det upp tidigt för att ut åh springa en sväng :)
godnatt! :)

Av Evelina - 2 oktober 2012 11:35

idag är det tisdag igen då åh snart är det väl slut på den här veckan igen, det går ju så otroligt snabbt nu så man hinner ju knappt med! Tyckte att förra veckan knappt hann börja innan den tog slut! :P hehe


Annars då så idag så är det rätt lugnt, har väl inte gjort så himla mkt idag! Iofs så är ju klockan bara halv tolv men ändå, idag så ska jag iaf ut och gå med Takkos en sväng åh testa hans nya halsband, har inte blivit av än det e, eller ja det är väl testat men jag har inte gjort de :) Men vet inte riktigt om brorsan skulle ut med han en sväng åh sen så får se då hur lång promenad jag och Takkos tar :)


ja vad har jag annars att säga då, tror inte det är så mkt, mer än att jag har lite träningsvärk idag ;) hehe, trodde inte man kunde få det på att bara öka längden på springrundan men det kunde man tydligen!

Nä nu gett jag sluta innan mitt huvud sprängs! Dags att ta på sig glasögonen tror ja...

aja

ajdö!!!

Av Evelina - 1 oktober 2012 21:06

Äntligen är den månad jag längtat efterså länge här :D Oktober <3
men anledning får ni reda på lite senare inte just nu :)

idag har jag inte gjort så mkt, sov länge åh sen va ja o mamma till lightvalley, lämna in lönelappen med så nu får jag pengar i slutet av månaden igen, dock bara för en månad men ändå :)

nu ikv så har ja vare ute åh sprunge sprang nästan fyra km åh de gick bra faktiskt, fick gå lite grann för fick så grymt ont i benhinnorna men de blir nog bättre med tiden :)

nä nu har jag inte tid med det här längre för nu ska jag titta på underbart är kort :)
adjöö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards