Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 16 september 2012

Av Evelina - 16 september 2012 19:26

Söndag kväll och bara timmar av den här veckan, det är nu bara en och en halv vecka kvar av september, herre gud! Vart i hela friden tar månaderna vägen? Jag kände mig knäpp häromdagen som redan börjat fundera på julklappar men om det ska fortsätta i den här takten så är det  väl jul innan man ens hinner vända sig om!
men en annan sak som jag kom på häromdan är att min käre storebror ju fyller år snart, och jag har INGEN ANING om vad jag ska ge han i present, någon som har nå förslag? :) Ni kan ju gärna få skriva till mig om ni har nå idéer för själv har jag noll...


annars idag har jag skrivit ett cv som jag ska skicka till bemanningen, sen så var jag ute på en promenad med Takkos, åh vi gick till broder och hälsade på ett tag, så Takkos fick leka med Jack en sväng :) Sen så fick Takkos duscha åh så nu är han så fin så :)


nä nu ska jag ta och gå åh göra en blåbärspaj så blir den klar lagom till mamma kommer hem vid nio :) sen så äre ju beck åh ikväll, stormens öga, som jag inte har sett än, så den ska ju oxå ses :)

nä blåbärspaj vare ja!

hejda

Av Evelina - 16 september 2012 10:45

Måste ju bara skratta åt min statistik, igår visade den spikrakt uppåt med hela tolv stycken läsare, åsså nu när jag kolla, spikrakt NERÅT med endast noll läsare idag! Såg ju lite festligt ut faktiskt. Men förhoppningsvis så får jag upp statistiken lite granna idag! :) Hoppas jag på iaf, vore ju tråkigt om det inte skulle bli så!


annars så idag så har jag ingen aning om vad som händer, funderar på att gå åh hälsa på brorsan och ta med mig Takkos så att han får leka med Jack en sväng, så kanske, kanske Takkos är trött när vi kommer hem! Hoppas kan vi ju alltid :) Tar väl en liten extra runda innan då så borde det ju va så! Tycker man, men nu äre ju Takkos vi pratar om så chansen att få han trött när man går är ganska minimal om man säger så!


joooo, vi vann inge igår på bingon för den som vill veta, efter pausen fortsatte det i samma anda med att sitta en till två nummer ifrån men dom satans numren ville ju inte komma nån gång! meeen det är ju bingo nästa helg med så vi gör väl ett nytt försök dårå! :)


nä nu ska jag ta och knåpa ihop ett litet cv och skicka in för lite jobbsökande :) jobbigt.

aja

ha en trevlig söndag!
HEJDA!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards