Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg den 17 september 2012

Av Evelina - 17 september 2012 22:45

kvällen igen då och den här dagen har gått i ett rasande tempo, helt otroligt faktiskt! kändes inte riktigt som det imorse men de gjorde de :-)

idag då så har jag skickat in ett cv till bemanningen om jobb åsså har jag skickat in en ansökan till högskola! grymt skönt att ha de ur världen må jag säga!
annars så har mamma lärt mig koka lingonsylt åh åh de gick ju över förväntan, återstår att se hur den smakar bara :P haha

men ja, blev inge springning ikväll iaf, inge cykling eller promenad heller för den delen! blev så yr åh konstig så vågade inte ge mig ut ifall de skulle hända nå, man vet ju inte hur länge man skulle bli liggande lixom! men nu känns de bättre så får se hur det är imorron, om de blir en till vilodag eller om jag kan köra på igen, hoppas på springtur :-)

nä har väl inge mer åh säga nu så ska väl ta åh läsa lite innan sovdags!
adios!

Av Evelina - 17 september 2012 10:59

Trökigt väder det är idag, regn, regn åh regn. Men jaa, då kan man ju ta en inne dag med gott samvete och det är ju bra det med på sitt lilla vis, men bara för att det regnar idag så har jag kommit på jättemkt saker som jag vill göra men som inte går bara för att det regnar, suck..


meeen jaa, idag har jag ingen aning om vad som händer faktiskt! Ska söka till högskola på eftermiddan iaf, antagningarna öppnar då så :) åh sen hoppas jag väl att det slutar att regna innan kvällen iaf så att jag kan ut åh springa, blev ju en promenad igår så då blir de springtur ikväll, eller oxå blir de en cykeltur ikväll vi får se :)


nä nu har jag inge mer åh säga så,

hejda!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards