Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under januari 2013

Av Evelina - 15 januari 2013 18:00

Tisdag idag då och jag har en sjujävla träningsvärk! :D wohoo! Dock mest på ett ganska dumt ställe men ja, det får väl gå det med :) hehe!


Idag har jag inte gjort så mkt, va fram på byn åh handla en sväng bara åh sen så var jag o mamma iväg till brorsan o Maria o Prinsen en snabbis och hälsade på :) sen for vi hem och jag tog lite snabblunch innan jag åkte tbx till prinsen igen :) Mysigt :)
Nu så gör jag inte så mkt, skulle kika runt lite grann på studentportalen och blackboard inför skolan och då upptäckte jag att det stog ju Gävle på min och jag ska gå i Hudik så det blev lite panik om det blivit fel, men på både antagning och studentportalen stog det Hudik så det är nog rätt ändå, men jag tillhör ju Gäve så det kan ju vara det som menas med men ja jag vet inte ja! Har skickat åh frågat en kompis åh nu så står det likadant på hennes så är det ju rätt ändå :)


Nu ikväll så ska jag iväg åh köpa en bok som jag hitta på nätet, en begagnad studentlitteratur som jag skulle ha! Så får vi hoppas på att det är rätt då men det tror jag nog att det är, har en kompis åh som skulle köpa en likadan så det blir nog bra =) är vi ju 2 som har fel bok isf :P haha!


Nä nu har jag inget mer åh babbla om och jag fryser så hemskt om fingararna så jag har ingen känsel kvar :P haha!

ha en fortsatt trevlig kväll!

Av Evelina - 14 januari 2013 11:46

Måndag och idag börjar sista veckan i friheten! Nästa vecka börjar allvaret igen, ska både bli kul och lite läskigt man vet ju inte om man kommer klara av pressen men hoppas på det iaf :)


imorse hojtade mamma tio över sex så det var bara att studsa upp och ta Molly under armen och gå ut i 25 graders kyla med henne! Sen var de in och klä på sig åh sen skjutsa mamma på jobbet! Sen när vi kom hem tog vi det bara lugnt innan det var dags att ge Molly mat och sen så tränade jag lite grann! Fick extra träning åh när jag gjorde plankan och armhävningar, i form av lilla Molly som låg på ryggen :) hehe! sen när jag gjorde situps och 3 olika ben o magövningar så låg hon på magen så det blev lite extra där åh då :) hehe


annars så idag har jag inte gjrot så mkt, nyss haft sångstund för mig själv :P haha! håller på att lär mig ngra låtar som jag kan sjunga för Zeb, men det går väl sådär haha! :) åsså håller jag på åh tvättar lite grann, är inne på andra maskinen nu så hoppas den hinner bli klar innan det är dags att hämta mamma vid två :)

ikväll är det ju dags för idrottsgalan åh så det får man ju inte missa :)


Nä nu ska Molly få lite lunch och sen ska vi ut en sväng åh sen ska jag få lite lunch oxå! Herre jösses det är ju som ett barn och ha en valp, med passning och mattider och allt! hehe! :) Men ja, jag är ju väl förberedd innan det är dags för mig att  skaffa egna barn =) som inte ligger allt för avlägset hoppas jag ;)

nä maten vare ja!

Av Evelina - 13 januari 2013 22:11

Söndag och det är kyligt idag åh! Kändes superkallt imorse när ja va ut med Molly vid halv sju men ville fort tbx till sängen åh få upp värmen igen så gick inte åh kika på termometern, men när vi gick upp vid åtta så var de -23 ute! burr!

Idag så har jag inte gjort mkt, bara vart iväg på revyn med Linda åh den var rolig som vanligt :D hehe!
Nu ikväll har jag inte heller gjort mkt bara tittat på tv!

Nu ska jag titta på tre kronor innan de e dags att slå igen ögonen åh sova en skvätt! Undra om man ska jobba imorneller om dom klarar sig själva, man kan ju hoppas på det senare iaf! Är ju idrottsgalan imorn åh det vill ju jag se på ju :)
Nä nu får de va nog!adjö

Av Evelina - 12 januari 2013 21:21

Kära nån va kallt de har vare idag! tyckte de va lite kyligt imorse när ja va ut med Molly så titter jag på termometern så visar den över -20 jösses va mkt kallare d kändes då :P ahahah

iaf så väckte Molly mig halv sex imorse så vi var ut då åh sen när vi kom in gick de inte att somna om, varje gång jag höll på åh somna så gnällde hon igen så de var bara te åh va vaken, sen va viut igen vid sju men då kolla ja på tv sen innan vi gick ner vid åtta!

sen idag va ja o pappa fram på byn åsså va vi iväg åh sopsortera lite :) sentänkte jag ju åka skidor men eftersom de va så kallt så sket jag i de! Gör de imorn innan ja ska iväg på revyn ist :)

Nu så sitter ja o titter på film på Cornelis men e så trött så ja tror ja skiter i att det är lördag åh går åh lägger mig istället :)
ha en trevlig kväll :)
adjö!

Av Evelina - 12 januari 2013 08:06

det här kommer bli en lång dag! Molly har bökat runt åh örsat sen halv sex,vare ut två gånger med na men nu e hon rätt lugn men ska väl snart ge hon lite mat!

vad som händer idag har jag ingen aning om! Hade tänkt åka skidor men tror jag väntar till månda eftersom jag bara vart frisk i en dag än så länge! så ja vi får se va dom händer! kanske blir lite prins&fastermys :) hihi

nä nu börjer hon skrika så nu e de lika bra att kliva upp!
ha en trevlig lördag!
adjö

Av Evelina - 11 januari 2013 09:46

Fredag idag och snart är det helg igen :) Till veckan blir det min sista lediga vecka och sen är det tillbaks till allvaret igen, börjar ju i skolan igen den 21 januari! Men jag blir ju sjuksköterska så det är ju ett steg närmare mitt mål här i livet! Känns bra :)


Annars så igår så hade jag en kanondag med Emelie i Lightvalley, vi strosade runt på köpingen, var på dollar, hem till henne igen för att ge Molly mat, lyckades ju glömma hennes mat i Emelies kylskåp, hade jag tänkt mig för hade jag ju kunnat tagit med mig den och gett henne mat i bilen men ja det gick ju och göra sådär med :) Köpte lite nödvändigheter och Molly fick en leksak som låter som en fågel som hon älskar men som jag redan hatar :P haha! så va vi på finess och käkade nachos, göttans :)hehe! Sen på kvällen tog jag det bara lugnt och tittade på tv :) gjorde ett försök att sticka på mammas raggsockor men fick så ont i fingrarna så jag gav upp men ska göra ett nytt försök sen och hoppas det går bättre


Idag då så startade dagen kvart i åtta  så nu har jag passat på att betälla lite böcker till skolan börjar, och det var då inte det lättaste! När man inte fattar vicka böcker man ska ha och när dom skriver att man ska ha en bok från 2003 när de bara finns 2011 för att 2003 års upplaga har utgått! Kanon, eller inte då :p Sen ska jag nog ta och åka åh sopsortera, det är kul! :)


Ikväll blir det Ä N T L I G E N ! ! !  Zeb & fastermys! Som jag har längtat! börjar få bebisabstinens nu jag ju, dumma hals att ställa till det så mkt, men nu är halsontet borta så nu blir det myyys och i helgen blir det skidåkning! NU KÖR VI! Träning - må bra - fitnesskropp - smalkropptillsommarn - här kommer jag ! :D Taggad som få!


Nä nu ska jag kila vidare och äta lite frukost!

adjöken!

Av Evelina - 10 januari 2013 09:28

Idag ville Molly upp halv åtta men jag lyckades få henne att vänta till åtta iaf! Ibland går det och det gjorde det idag och den där halvtimmen extra jag fick sova gjorde att jag nu är superpigg! :)


Både jag o Molly har nu ätit frukost och jag sitter och försöker få ihop en skiva som vi kan lyssna på i bilen men det går trögt, har mer än halva skivan kvar att fylla och jag kommer inte på en enda låt som jag vill ha på den, dom enda jag kommer på är dom jag har tröttnat på när jag sen för höra dom! hehe, så det får väl bli Mix megapol som vanligt :)


Idag ska jag göra köpingen osäker tsm med Emelie, så sitter och väntar på att pappa ska komma hem med bilen nu så ska jag ta och fara sen :) är lite inköp jag ska göra så plånboken kommer bli platt som en pannkaka, kanske :) kom på nu att jag måste ta ut pengar så jag vet hur mkt pengar jag har på kontot, sen tkr jag det är lättare att betala kontant åh, iaf när det är lite mindre summor!


Nu kom jag på vad det var jag skulle berätta igår och det var ju att i förrgårkväll (tisdan) så hade jag osynligt främmande uppe på mitt rum, tv:n stängdes av hur många gånger som helst och inte förrän jag sa till att jag faktiskt ville se det där då slutade det och då blinkade lyset istället! hehe, men jag skulle tro att det nog var morfar eller nån som var där och ville tala om att det var dags att sova ;) haha!


För övrigt så är halsen lite bättre idag, inte mkt men iaf lite granna! Så det känns bra, bemanningen ringde nyss om jobb ikv men tackade nej, dumt att smitta ner gamlingarna ju och även fast det bara är halsen så smittar jag ju så det är bara till att hålla tummarna att Emelie klarar sig men jag är ju inte upp i henne på samma sätt som jag skulle va med dom som jag skulle jobba med ikväll, åh dom kan ju inte direkt hålla sig på behörigt avstånd från mig heller som Emelie kan e :P hehe!


Nä nu kommer nog pappa snart så nu ska jag ta och förbereda lite grann så vi kan åka nästan direkt när han kommer :)

Ha en supertrevlig dag för det tänker jag ha! :D

Adjöken!

Av Evelina - 9 januari 2013 22:32

Onsdag och lillördag och tredje dagen med halsont, imorse var värsta dagen hittills och det gick inte att svälja och nästan inte prata åh andas för de gjorde så ont men nu ikväll har de blive bättre så hoppas de håller i sig så :)

annars idag har jag inte gjort ett skit, bara tagit det lugnt! Var ut på en liten promenad med Molly för att få röra på.mig bara :) fick pappren från högskolan åh idag med en hel hög med information åh vicka kurslitteraturer som ska användas under den första kursen! Så nu e de bara att leta reda på alla åh beställa, hittade på både bokia åh adlibris men ska kolla om de finns nån mer sån där affär på nätet oxå :) hittade typ 5 böcker av 8 så de va ju bra ändå :)

annars så är jag grymt stolt över Molly, hon har inte gjort inne sen typ torsdan så snart e de en vecka :) hon kmr till och med o talar om att hon ska gå ut så hon kan hon!

Det var nånting mer jag skulle skriva här nu men jag kmr inte ihåg nu va de var men får väl fundera på det så återkommer jag väl då om ja skulle komma på de :)

nä nu ska jag kolla på tv innan de blir sova, imorn ska ja va me Emelie hela dan så då gett man ju va utvilad :P heh
adjöken!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards