Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under januari 2013

Av Evelina - 2 januari 2013 21:45

Onsdag idag då och idag så har jag jobbat! Jobba 7 - 13 idag och det gick bra som vanligt :) sen va de hem åh hämta mamma o Molly åh iväg åh byta lampa åh fixa lite :)

Sen så satt jag och tittade på facebookså såg jag att de va ngra som fått reda på att de kommit in på sjuksköterskeprogrammet så måsta skynda mig in och kolla! och JAG HAR KOMMIT IN PÅ SJUKSKÖRERSKEPROGRAMMET:D :D grymt glad blev jag:D så 2013 började grymt bra :)

Nu ikväll så har jag vare med Viola åh vi har vare ute åh gått åh spelar guitar hero :) var skitroligt, så det ska vi ta och göra om nån dag :) hehe!

Nu så sitter jag och tittar på fjällbackamorden och det ska jag fortsätta med nu!
Ha en trevlig kväll!
adjö!

Av Evelina - 1 januari 2013 19:17

Det första inlägget på ett nytt år är alltid roligt att skriva, lika som det sista är! :) Men nu är det iaf 2013 och nyårsafton blev lugn för min del, vilket var skönt på sitt sätt! Åh Molly reagerade inte ett dugg på att det small utanför så det var ju kanonbra! :)


Annars då, somnade vid halv två så det var rätt tungt att kliva upp när klockan ringde halv sex imorse, så det blir nog en rätt tidig kväll ikväll som det känns! är supertrött! Men är ju bara två dagar till som jag behöver kliva upp halv sex så får jag ju sova förhoppningsvis till klockan sju sen resten av veckan! :) om det inte blir mer jobb då vill säga! Tur man kan styra lite sjäv hur mkt man vill jobba :) iaf när man är inne i sån här period att det inte spelar ngn roll hur mkt man sover så är man ändå supertrött!

Nog om det nu, jobba iaf 7-13, så det var ju inget lång pass idag, är det förressten inte imorn och på torsdag heller så :P haha! sen så åkte jag hem och gjorde väl inte så mkt, fikade lite granna och kollade på tour de ski!


Nu ikväll så har jag inte gjort mer än att sitta med datorn, var väldigt lockande att lägga sig framför tv:n och kolla på tre kronor men då skulle jag bara ha somnat så det kändes som en rätt dum idé om man säger så! :) hehe!
Nu ska jag ta och göra den där årskrönikan som jag skulle göra igår men som det inte blev något av! måste sätta fart om jag ska hinna med att bli färdig med den tills det är dags för Kungafamiljens årskrönika :)


Ha en fortsatt trevlig kväll!
Adjö!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards