Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under december 2011

Av Evelina - 25 december 2011 23:57

Igår då så var de ju julafton, för den som har missat derå! :P haha! Tror jag inte det är ngn som har gjort men aja, skitsamma! :P

iaf så efter det att jag blogga här igår, så lade jag o pappa alla julklappar under granen, och sen satt jag o spela lite super mario! :) Senare så kom brorsan och vi fixade lite fika lagom tills dess att Kalle Anka börja klockan 3 åh då kom mamma hem åh, eller ja strax efter då :) Även fast man har tittat på Kalle åh man kan varje replik åh vet precis va det är som kommer så måste man titta på det ändå, så det så! Den traditionen kommer jag ALDRIG att bryta! :D, Sen så när kalle var slut vid fyra så gick jag ut åh tände lyktorna åh marschallerna åh sen vänta vi på att Maria skulle komma så vi kunde äta!

Efter vi ätit så tog jag reda på disken och dom andra gick o satte sig o kolla på tv, på tomten, erbjöd mig själv för tkr att tomten har börjat bli ganska långtråkig, så hoppa över den i år åh hoppas att den går att se nästa år, missa ju "Kan du vissla, Johanna?" åh så var lite sur :P haha!
Efter tomten var slut och vi hade tittat på ngt program där man följde med en hund under ett helt år, ingen aning om vad det var för något så åt vi efterrätt, Ris A la malta! :) Göttans! Sen var det tv igen :P

Efter Karl-Bertil Jonssons julafton var slut vid en halv åtta så var det dags att dela ut julklapparna! :) Åh vad jag fick kommer ni att få se antingen imorn eller någon dag senare, ska knäppa kort på allt åh fixa först! :) Efter alla julklappar var öppnade och vi städat upp åh slängt papperet i en sopsäck så kolla vi på Pistvakt  - Julen 73, grymt bra äre! Fika efter det.


Sen när brorsan och Maria hade åkt hem så gick jag,mamma o pappa åh satte oss åh kolla på sällskapsresan, så grymt bra varje gång! :D hihi, så jag gick väl åh la mig efter det var slut åh kolla på en film, sen vakna ja när videon spolade tillbaka åh det var ett herrans levende på apparaten :P haha och sen var jag pigg så låg åh läste lite grann åh släckte ja kvart i två typ!


Nu blev det här ett väldigt långt inlägg, men det får ni faktiskt stå ut med! :) Har ju vart duktig nu åh skrivit ganska korta inlägg så länge så måste kanske bryta trenden ;) haha! :)
Nä, nu ska jag kolla på pistvakt!
Adjöken!

Av Evelina - 25 december 2011 23:51

Ja nu har ju Dagmar kommit på besök oxå! Stormen Dagmar asså! Så nu antar jag att det blir en sömnlös natt till natten! Men men, tur att man har lite böcker att läsa åh att man fått filmer i julklapp så att man har ngt att kolla på :P haha!
Vet inte riktigt vad det är för fel, men jag blir alltid pigg så fort det blir storm och det blåser som fan så att man tror att taket ska blåsa av! Ingen aning om varför men så är det.


Åh nu tog det i som fan åh blåste åh sen small det ngt utanför här, men Ludde är tyst så det är nog ingen idé att oroa han, blir bara jobbigare det antar jag! Så blir väl till att vänta åh se, vi har iaf tagit ner lycktorna så att de kan inte flyga i backen iaf!


Nä om man kanske ska ta o blogga lite grann om julaftonskvällen när jag ändå håller på lixom! :)
Adjöken!

Av Evelina - 25 december 2011 21:17

Så var juldagen över snart åh då, så nu är de bara annandan kvar åh sen var julhelgen över för i år! Sorgligt men sant!

idag så har det vart en slappdag rätt igenom! Mamma väckte mig halv tolv, så gick upp då åh fixa till mig sen fixa ja en toast som jag tog med mig till tv;n där det var Harry Potter och fången från Azkaban! Efter den var slut så zappade jag igenom några kanaler och hamnade på fyran där Ensam hemma visades, så kom både mamma o pappa åh titta på den. Direkt efter så var det dags för tvåan, när Kevin kom bort i New York ni vet! :)

Vad har jag gjort mer idag?, skjutsat brorsan o Maria till hennes syster, käkat julmat IGEN och jaa tittat på tv! :)
Julmat och tvtittning är vad som står på shcemat varje juldag, varje år så det blir som en tradition det! :)


Nä nu ska jag gå åh äta glass! :P
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Adjöken!

Av Evelina - 24 december 2011 13:40

  


 Nu är den här! Dagen med stort D! Dagen som så många barn har längtats till och våndats för är äntligen är. Idag är det Julafton! :)


Hittills ida så har jag ätit skinksmörgås till frukost med gravelejs senap på, underbart! :) Duschat och klätt på mig lite finare kläder! och vart iväg och tänt ljus för mina älskade mor och farföräldrar som inte kan vara med oss idag!

Jag saknar er alla fyra <3 men jag vet att ni är här med oss ändå ikväll åh tittar på när vi öppnar våra julklappar, hade ni bara kunnat hade ni gett oss några! men vi är såå glada över att bara få känna er närvaro! <3


Så nu önskar jag er alla underbara bloggläsare en grymt bra jul så återkommer jag nog imorron med bilder! :) 
 

GOD JUL!



Av Evelina - 23 december 2011 19:25

Otroligt, imorn är de lixom julafton! Vart har det här året tagit vägen? och framför allt, vart har den här månaden tagit vägen? Det är lixom inte länge sen som det var första advent och jag var i stockholm! Otroligt! :)


iaf så idag så firade jag in jullovet med att ta en lång sovmorron! :) Sov ända till tio i elva idag sååå skönt! :D Sen så gick jag ner då åh läste tidningen, fixa frukost och tog med upp på rummet åh titta på film :), sen idag så har jag vart med Viola till Lightvalley och kolla lite grann! :) sen in på dellan på vägen hem åh fixa lite finmat till djuren! :)


Sen nu ikväll så har jag inte gjort så mkt, tittat på film och spelat lite super mario! :) Gött!


Nä nu ska jag gå åh spela bingolotto åh hoppas på att vinna en bil eller några miljoner, men med min vanliga otur så blir det väl en ny lott, om ens det! Men det går väl det åh! :)

Återkommer om eventuell vinst! :P
Adjöken!

Av Evelina - 22 december 2011 21:52

Ja nu är det torsdag och på lördag är det julafton! :) Känns bra måste jag säga!
idag ringde klockan kvart i sju som vanligt, men kunde ligga åh dra mig till en tio över sju! gick ner o käka frukost och ställde mig i ordning åsså bar jag o pappa in möblerna i köket igen då golvet hade torkat :) sen åkte jag emot skolan när klockan var en kvart över åtta åh hade julavslutningen som börja klockan nio! Lekte charader, fika o prata o hade de allmänt trevligt! Slutade klockan 10 och då åkte jag iväg på ett hemligt uppdrag och sen hem! :) Så jag var hemma till en halv tolv igen tror jag den va :), tog det lite lugnt då åh renbädda sängen åh dammsög åh sånt där! :)

Sen hänkade jag med mamma o pappa åh handla åh! :)


Sen nu ikväll så har jag varit o hälsat på söta lilla Hanna och hennes föräldrar, var riktigt trevligt måste jag säga åh hon har blitt så stor så! :) Nu så har jag tittat på JulLotta på Liseberg och nu så visas det Jul med Tina eller va de heter :) så kikar på det samtidigt som jag sitter och spelar Super Mario! :D

Tkr att den här dagen har varit så himla lång, men det beror nog på att man har hunnit med en hel del idag även fast man har varit i skolan! :) Men det är väl bra det åh! :)

Nu ska jag nog ta med mig datorn upp på rummet och spela lite cs, innan det blir film och sen gå åh sova! :) Imorn hade jag tänkt tagit premiärturen på skidåkning! Får hoppas att de blir så bara! :)
Hörs imorn!
Adjöken!

Av Evelina - 21 december 2011 20:02

Idag så vart det en ganska kort skoldag om man säger så, var inne i aulan lagom till julshowen skulle börja klockan elva, och den slutade tolv då var de bara att följa strömmen till matsalen och äta julbord! Kvart över tolv var jag och Frida på väg tillbaks in på skolan, skulle gå till Maria till halv två så jag satte mig med datorn och sen så kom även Johanna dit så då tog vi åh spela lite Super Mario igen! :) åh när vi titta på klockan så hade den redan blivit tio över ett så det var dags att knata ner mot köpingen, tar ju ett tag att stänga av datorn åh sånt där åh så! :)
Sen så satt jag och vänta på att Maria skulle sluta och sen så åkte vi hem! :)

Nu ikväll så har jag ju ätit middag då åh bärt ut möblerna från köket så att pappa kunde bona golvet :) Så nu sitter jag i hallen på soffan och har datorn på köksbordet! Inte varje dag det inte :P haha! Åsså har jag suttit åh skrivit på svenskan, blev 3 sidor om förbjuden kärlek, så har precis skickat in den nu! :)

Så nu ska jag ta och belöna mig själv med lite cs!
Adjöken!

Av Evelina - 21 december 2011 09:12

Här är man upp och färdig att åka till skolan redan två timmar innan vi börjar! :P haha! Men så kan det gå! :) Är ju ganska bra åh för då hinner man ju sitta lite med datorn och göra klart skivan som jag började på med igår, åh det är ju aldrig fel! :)

Nä men egentligen var det meningen att jag skulle åka bil idag till skolan, men så kom jag på att jag inte hade ngn bil idag så då skulle jag åka buss men så kom ju mamma på att jag kunde ju åka med Maria, så ringde åh fråga åh så blev det. Så undra vad man ska göra nu till halv elva då hon kommer?! Kom på att jag inte kan bränna skivan eftersom låtarna ligger på externa hårddisken som ligger upp ngnstans så har varken ork eller lust att fixa det nu, gör det senare ikväll! Är ju ingen brådska heller med en ny skiva när jag inte ska åka bil själv! :)


Nä nu ska jag ta och spela cs åh fördriva tiden lite! :)
Adjöken!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards