Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under december 2011

Av Evelina - 20 december 2011 19:12

   Nu är det kvällen och jag har nyss klätt våran julgran! :) Är så mysigt att hålla på åh klä julgranen åh känna lukten av riktig gran, då känner man verkligen att julkänslan är på topp! :D

Idag då så hade vi ju naturkunskap först, fick ett arbete som ska redovisas på måndan direkt efter lovet o.O, jag som trodde att man inte fick ge läxor över helger åh lov men jaja! sen vare omvårdnad och efter det lunch åh kycklingpanna! Efter derå så var de ju till att sätta sig med datorn, gå iväg till religionen åh få närvaro och sen tbx till datorn igen, åh lika idag åh så satt jag o Johanna och spelade Super Mario! :) Sen vare svenska, och jag skrev på som bara den, tänkte att jag skulle skriva klart den ikväll men behövde inte det, räckte med att han fick den på torsdag kväll, så okej då! :P han som sa de xD haha! Åh sist klassråd sen ut till mamma o pappa i bilen åh åka till dollar!


Åh ja nu då så sitter jag med den här grabben i knät:

Fiiinduus! :D <3

Men han gick precis så nu blev det kallt, var så varmt åh skönt åt bena nyss så! :) Annars nu ikväll så har jag faktiskt inte gjort så mkt, käka mat och sen slagit in en julklapp också klätt julgranen då, kommer bild på den på julafton som vanligt ;) hehe!

Nä nu ska jag ta och spela lite cs och avreagera mig på att vi har vanlig skoldag på torsdag och går ända till tio i tre..suck!

aja

adjöken!

Av Evelina - 19 december 2011 20:37

Så var snart även måndagen över! Skönt! :)


iaf då så innan jag gick på religionen idag så satt ja och filosoferade lite med datorn.

Sen iväg på religionen och få närvaro, tbx till datorn och då satt jag o Johanna o spela superMario, var riktigt roligt faktiskt! :) Efter det så var det dags för natur, satt o titta på en film som inte var allt för rolig om man säger så!
Sluta halv fyra och då gick vi ner mot köpingen, dumpade av Johanna o Lotta hemma hos Lotta och sen fortsatte jag ner mot centrum o fixa en julklapp, och sen iväg mot apoteket åh köpa hydrokortisonsalva för att se om exemen försvinner! Hoppas på det iaf!


Nu ikväll så har jag spelat cs och betalat räkningar, nu ska jag ta o fika lite grann sen ska jag gå åh kolla på lite film tror ja innan det blir dags att sova!
Hörs imorn!
Adjöken!

Av Evelina - 19 december 2011 12:30

Måndag, och bara 3 dagar kvar till jullov! :D Grymt skönt! Eller ja det är ju bara en riktigt skoldag kvar efter den här dan är över, men det gillar vi! :D hoho


iaf så då idag så är man bara i skolan för att få närvaro känns det som, på första lektionen som ju varar i tre timmar så satt jag mesta dels av tiden och bara prata med Johanna åh hade de trevligt! Sen typ den sista halvtimmen jobba jag på så bra att jag blev klar med uppgiften, känns skönt må jag säga! :)

Nu väntar religion ochs en naturkunskap som vanligt. Religionen gjorde jag ju klar igår så då blir det bara till att gå dit, få närvaro och gå åh sätta sig åh kolla på facebook och blogga lite grann som vanligt :) men de är ju skönt det åh om man säger så! :)

iaf så har jag fått nå jävla exem på armarna, benen, ansikte, halsen åh hårbotten. Kliar som fan så tror jag håller på att bli tokig! Torr hud tänkte jag att det kunde vara först men jag smörjer ju mig på morron och sen på kvällen, så det kan det ju inte vara heller, men kanske har för klen lotion så det inte tar ngt! Så nu håller jag på åh kliar mig så jag tror att jag blir galen, trodde  de skulle finnas hydrokortisonkräm på delins men näe, inte gjorde det de e! Suck!


Nä nu måste jag spela lite spel på facebook innan jag drar iväg åh skaffar mig närvaro!

Adjöken!

Av Evelina - 18 december 2011 20:55

Jag störde mig så hemskt på de där vita strecket mitt i headern så jag kände mig tvungen att göra en ny!
men den blev inte så bra som jag vill, men jag kämpar på! Blir väl kanske ngn gång 2015 elr nåt sånt som jag

lär mig ps och gör riktigt snygga headers, men det får ni väl stå ut med då! ;) haha!

Nä nu ska jag ta o spela lite cs innan det blir natta!
Adjöken!

Av Evelina - 18 december 2011 17:59

När fjärde ljuset brinner

vi hämtar julegran
Och alla barnen räknar

dan före dan före doppare dán

 


Tänk det är lixom redan fjärde advent! Otroligt! :) hehe


Iaf då så idag så tog jag en lååång sovmorron, ända till kvart över elva o jösses va skönt de var! :) Sen kolla ja på lite skidåkning, satte fram tomtarna, och gick ut o skotta snö och sen kolla ja på skidskytte och efter det ut åh skotta igen! :)

Nu så har jag nyss skrivit några julkort som ska skickas iväg imorn! :) Så håll utkik i era brevlådor, kanske dimper det ner ett julkort till just DIG! ;)

Nä nu ska jag gå åh kolla på bröllop!
Adjöken!



















Av Evelina - 17 december 2011 22:23

Jisses anåda, om en vecka så är det julaftonskvällen nu! eller ja, själva julafton är väl så gott som över men jaah..äh ni fattar va jag menar!


Iaf så idag så har jag bakat pepparkakor :) blev fyra ganska stora burkar, ska visa bild sen! Men har inga under bakningen, för kameran låg uppe på rummet åh ja orka inte springa upp åh hämta den :P haha Men när jag bara hade en liten snutt kvar att baka ut så blev jag jättekonstig, alldeles yr o illamående och fick synbortfall, sen fick jag världens huvvevärk efter typ en halvtimme! åh de kändes lixom som om man skulle svimma, ingen aning om va de kan vara. Men mama sa att vi kanske skulle testa blodtrycket så gjorde det och det var ju ganska lågt om man säger så, kommer inte riktigt ihåg nu vad ja hade men det kunde ha vart så att jag fick ett blodtrycksfall var därför som jag blev sådär, ellr så fick jag migrän, för efter alvedon o glasögon blev  de bättre!

Va har jag gjort mer idag? jo jag har ju kollat på skidåkning då, både vanlig och skidskytte! :) Spännande vare må ja säga! :) Sen nu ikväll så har jag haft kusinen och faster här på besök, satt o prata lite med dom innan jag och kusinen gick upp på mitt rum och spelade med andra ord, hon vann som vanligt! :P haha!


Nä nu ska jag ta och gå åh kolla på en film, sen blire till att sova!
Morgondagens bestyr blir att julpynta färdigt, klä julgranen, renbädda och sen hade jag en plan på att gå ut och gå med Takkos,hoppas jag hinner me allt bara! Är ju inte riktigt i form så orkar inte gö så mkt men det visar sig imorron det! :)

Godnatt folket! Synes imorn!
Adios!

Av Evelina - 16 december 2011 19:06

Ja nu är den klar headern! Blev ju inte direkt nöjd med den om man säger så! Men jaja, den får väl duga! jag håller ju fortfarande på att lära mig att göra headers! Så får väl vänta ett tag så att man lär sig, det tar ju en stund om man säger så och sen så är ju mitt ps på engelska och jag förstår mig inte riktigt på engelska, så nu sitter jag och översätter allting så att det ska bli lättare sen! Men det är ju så jobbigt det med :P haha! :)

Sen så upptäckte jag nyss att det är ett vitt streck rakt igenom headern, och det var det då inte när jag sparade den och inte när man förstorar den heller så hur den har kommit dit det är då en fråga det! Ingen aning om vad den har kommit ifrån :P men iaf så får den vara kvar tills vidare orkar inte göra nåt åt det nu!

Nä nu ska jag ta o spela lite cs!

Adios!

Av Evelina - 16 december 2011 18:42

Vad jag blir less på mig själv!! För nån dag sen så började ju jag på en ny header, med mer julmotiv! men jag orkade inte göra klart den så jag skulle spara den och göra klart den senare när jag hade tid! men tro på fan att jag glömde bort att spara den, utan jag stängde bara av ps och inte sparade den!
Måste ju vara så för inte hittar jag bilden nu e, har letat igenom alla mina mappar och då har jag bara tre st nu som den kan ligga i plus att jag har sökt efter den!
Gahh va arg jag blir!
Så nu bara knåpar jag ihop en lite snabbt bara för det! Så får den bli hur den vill, så det så!

Adios!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards