Evescorner - Mitt liv i dagboksformat

Alla inlägg under december 2011

Av Evelina - 12 december 2011 13:04

Ja nu var det måndag igen, och som vanligt så sitter jag på skolan och har religion, ska väl ta och skriva lite grann om buddhismen sen tänkte ja, men först så får det bli lite bloggande!
iaf då så förut idag så kolla vi på film på omvårdnadstimmen, och den va väl ganska seg men den vart bättre på slutet faktiskt! Så det var väl bra!

Sen efter religionen så äre dags för natur igen ,och jag vill verkligen inte ha det idag, känner mig inte ett dugg taggad över det om jag ska vara ärlig. Iofs så är jag väl aldrig det men ändå! Sen när den lektionen är slut så blir det till att speeda ner på köpingen åh köpa lite julklappar, såg ut ngra igår som jag tänkte köpa. Men hinner jag inte det idag så får det väl bli ngn annan dag då. Är väl inte sån brådska heller!

Förövrigt så mår jag inte vidare bra idag, har ont i hela kroppen åh är alldeles öm i skinnet, har ont i huvve och halsen med! Tycker att den där förbannade förkylningen som ligger åh lurar kan bryta ut snart så man blir av med den. Men med min otur så ligger jag väl i världens influensa hela jullovet, brukar vara min otur det.


Nä nu får det här räcka ett tag, får se om jag hinner skriva något ikväll, har planer på att julstäda lite grann och kanske börja julbaka men med tanke på att jag inte är hemma förrän 5 och inte har fått i mig maten och fixat så är ju klockan över 6 så det blir nog bara städningen idag! :) Men man vet väl aldrig!

Ha de så bra så länge så hörs vi!
Adios!

Av Evelina - 12 december 2011 13:00

 


Jag tävlar om dom här supersöta dessertskålarna här: http://sstromberg.se/2011/december/utlottning-4-sota-hjartformade-dessertskala.html#comment .

Hoppas verkligen att jag vinner dom! :D


Adios

Av Evelina - 11 december 2011 19:18

Ja igår hade jag inte tid att blogga överhuvudtaget, först tog jag en lååång sovmorron och sen tog jag och rensa upp på datorn och körde igång en diskdefragmenteringen och lät den gå i ngra timmar, kolla på skidåkningen och sen så åkte jag,mamma, pappa o Ludde fram på byn och gick på luciamarknad. Riktigt mysigt var det och Ludde skötte sig exemplariskt som vanligt.Sen innan vi åkte hem så gick jag in på dellan och hämta ett paket som jag hade fått, lite julklappar vare! Efter det att vi hade ätit så åkte jag hem till brorsan och hälsade på han och maria, busade med hundarna lite och diskuterade lite om julklappar till mamma åh pappa. var väl där i en två timmar så åtta var jag hemma igen, gjorde lite fruktsallad då och åt med mamma o pappa. Somna klockan elva framför tv:n.


Idag så tog jag en liten sovmorron också, sen så kolla ja på skidskytte var stafett så det var grymt spännande. Efter det så ställde vi oss i ordning åh åkte till Lightvalley, mamma o pappa dumpade av mig på station och dom åkte iväg för att fixa julklappar och jag knata in på centrumhuset och leta efter julklappar. Hitta ngn som jag ska fundera lite på, ska kolla imorn om det finns åh gå åh köpa det då eftersom jag har en timme på mig efter det att ja slutat skolan tills att bussen går hem. Har en till julklapp åh som jag ska fixa imorn, åh finns den så har jag tre julklappar klara! :) Känns bra det! :) Då är det bara en kvar! :D

Kolla på den här:http://www.netonnet.se/art/ljud-och-musik/hemmabio/51-hemmabiosystem/meddvd/lg-ht306pd/150984.4315 
1690 spänn,som hittat ju! Vill ha den men är ju så snål så vet inte hur jag ska göra! :P Vad skulle du ha gjort?

 

Nä ta och göra lite plugg kanske och slå in tre julklappar som inte är inslagna än!
Adios!

Av Evelina - 9 december 2011 19:18

Kändes grymt skönt att vara ledig idag måste jag säga! :D Ibland gillar jag faktiskt skolan, allra helst när man har en sån här bra vecka som jag har haft! Börja kvart i ett på måndan, gick till halv fyra. Hade heldag på tisdan från nio till halv tre, vara på rovdjurscentret åh kika runt i ngra timmar på onsdan, hade en lektion i en timme på torsdan och sen ha invigning av vård och omsorgscollege i tre timmar och sen ledig idag! :D Kunde ju inte ha vart bättre, jo om vi hade någon håltimme på tisdan åh då! :) men man kan ju inte få allt! :)

Iaf då så idag då så sov jag först till halv elva, sen har jag kollat på skidskytte, både herrar och damer! och det gick bra för båda, Carl-Johan Bergman vann när herrarna åkte och Helena Ekholm kom fyra när damerna åkte, så det ser lovande ut inför morgondagens Jaktstart! Hoppas på en till vinst av Carl-Johan Bergman då och att även Helena Ekholm får vinna! :) Sen så har jag skottat snö, eftersom det har snöat hela natten och hela morron, sluta strax efter att jag kommit upp. Åh nu har det böjrat igen och det bara vräker ner! :D Jag älskar´t


Förkyld börjar jag bli åh, suck! Men men det är väl bara åh tacka åh ta emot typ. Näsan är lite tokig, har skallebank så glasögonen har suttit på mkt idag! Sen strejkar halsen och jag fryser som ett arsel åh har ont i ena ögat så tror att det är ngn ögoninflammation/ögonkatarr på gång känns som det. Men men det är väl bara åh stå ut, det försvinner ju ngn gång!


Nä nu ska jag ta och gratta alla som har namnsdag idag, sen gå ner och kolla på film med mamma o pappa, blir väl antingen Irene Huss eller Maria Wern, får se om vi vill ha en grymt spännande film eller om vi vill se en grymt bra film med lite spänning! :) hehe

Nä! Hejda!

Av Evelina - 8 december 2011 20:33

Det är ju det här med julklappar, dom första fem stycken har gått kanon men sen står det helt still! Sitter och kollar åh kollar åh kollar på olika grejer men hittar ju bara saker till mig själv xD haha, jobbigt. Men men, snart släpper det nog! :)


Iaf då så idag så åkte jag till skolan för att ha svenska i en timme, sen så gick jag emot Lotta och vi gick tbx på skolan, satt och vänta på att matsalen skulle öppna, gick åh käka! sen ner på köpingen åh kika efter julklappar, hitta en till mamma idag åh den blev mtk billigare än vad jag trodde ;) så det tackar jag för! :D Så nu fattas det bara en till henne, en till pappa, en till brorsan och en till Maria, sen tror jag att jag nöjer mig! :) hehe då har jag köpt 10 julklappar så då får de banne mig räcka :P. När jag var nöjd så gick vi emot förvaltningshuset för idag var det invigning av Vård och omsorgs college! :) Kanoners! :)


Nä nu måste jag titta vidare på julklappar så jag blir klar ngn gång ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Adios!

Av Evelina - 7 december 2011 19:40

Ja just det ja , jag glömde ju bort att berätta att jag ju har varit iväg och klippt håret idag! :)

Tänkte att jag skulle ta och knäppa en bild och visa er! så fick ni ju se glasögonen samtidigt åh men det är ju så krångligt att knäppa själv så ja jag får se hur jag löser det! Ska klura lite på det! :)

iaf så har jag fortfarande inte skrivit klart muntliga nationella så jag tror att jag inte kommer bli klar heller íkväll e,har typ bara två och en halv minut och man ska prata i fem! men får väl skriva klart det imorn då på lektionen och göra det på tisdag eller nåt! :) Det visar väl sig det antar jag!

Nä måste fortsätta skriva nu så man kanske blir klar ikväll ändå! Är ju snart bonde söker fru åh, åh de vill jag ju se! :D
Nä skynda skynda!

Adios!

Av Evelina - 7 december 2011 18:54

Idag så är det onsdag, och idag har det varit en väldigt lugn skoldag måste jag säga! Idag var vi på rovdjurscentret och kolla på de fem stora, som ingår i naturkunskapen och det var riktigt roligt det måste jag säga! :) Ska banne mig åka till Järvzoo ngn dag och gå där och kolla på alla djuren, men jag tror att jag nog inte gör det förrän alla djur är vakna och björnungarna har kommit ut :)


Nä nu ska jag ta och skriva lite inför muntliga nationella imorn! :)
Skriver mer sen!
Adios!

Av Evelina - 6 december 2011 20:20

Ja jag skulle ju göra mig en ny header, men inte kan jag ju direkt tycka att den blev bra e, men

den får duga så länge! Ska göra en bättre till Lucia tänkte jag, är ju nästa vecka det så det blir ju bra!

Kom gärna med lite förslag på hur min nya header ska se ut, så tar jag lite grann av alls förslag så kommer

det nog bli kanon! Men jag har ju inte riktigt lärt mig än hur man gör snygga headers men jag lär mig och

det går framåt! Är inte så lätt att hålla på i ett program som är på engelska när man inte förstår så mkt

engelska själv men jag försöker så gott ja kan! :)

Nä nu ger jag upp åh går ner och fikar lite med mamma o pappa!
Hörs imorn!
Adios!

Om mig!


Evelina heter jag, 19 år, är utbildad uska, tog studenten 2012. Pluggar nu till sjuksköterska på distans.
Mina intressen är att träna, både mig själv och hundarna, Takkos som är jakthund och Molly som är framtida agility&spår hund

Antal besökare på min blogg!

Prenumeranter via bloglovin

bloglovin

Lämna gärna ett spår! :)

Fråga mig vad du vill :)

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Mina favoritbloggare :)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards